Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan lányok/nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok/nők rajtam kívül, akiknek a kicsit nőiesebb férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés

Értem ezt testalkatra. Nem melegek, biszexek hanem heterók, csak valahogy mégis nőiesebbek. (Pl keskeny a válluk, véknyak, de magasak)

Ha igen, titeket konkrétan mi vonz bennük/ hogy keltik fel a figyelmeteket?

(Bocsánat ezert a megfogalmazásért, tudom hogy eléggé érthetetlen)

2021. okt. 27. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Ezzel én is így vagyok, plusz ha szexben domináns lehetek még ilyen téren, és a férfi venné át úgymond a "női szerepet"
2021. okt. 27. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Nekem a külsőleg nőiesek bejönnek.

Belsőleg nem tudom, még sosem voltam olyannal, aki nagyon nőies lett volna a viselkedésében is.

2021. okt. 27. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Szóval ilyen testalkatú pasi vagy és privicélpontokat keresel? 😂
2021. okt. 27. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Én lehet ilyen vagyok. Inkább a seggemre meg a combomra hízok, a felső testem arányos, de inkább szikár vagyok és sok lány mondta, hogy tök jó seggem van. :D
2021. okt. 27. 18:50
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 ja neem, nem keresek, vannak szerencsére ilyen emberek a környezetemben, csak kíváncsi vagyok, hogy gondolkozik-e valaki rajtam kívül így
2021. okt. 27. 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:

No baz+!

-"Hova tüntek az igazi férfiak?"

-Összementek meg szoknyába járnak.

2021. nov. 30. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen!
2021. nov. 30. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Egyaltalan nem mondtam hogy jarjanak szoknyaban, plusz szerintem a ferfiassag nem CSAK kivulrol fakad.

2021. dec. 1. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!