Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Mien vibrit vegyek sztetek??đ đ đ đ đ
Figyelt kérdés
Szal...mĂšg sose vetem vibryt. De most kĂvĂĄnom. Pls segĂtsetek.
Ja Ă©s tudom h gyerekesnek hathat de RĂZSASZIN kell
2021. okt. 27. 11:43
12/20 anonim vĂĄlasza:
Szerintem te szivecskés pop-it szirszart vegyél, ne vibrit.
AnyukĂĄd meglĂĄtja az ĂĄgyad mellett, ledobja a lĂĄncot.
13/20 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Elsö ezt hogyérted???
HĂĄt jĂł de Ăšn nem 12 vok..
đ đ jĂł akkor nem vibry hanem vibrĂĄtor most miĂšrt baj ha roviditem mĂĄsok is szoktĂĄk??
2021. okt. 27. 12:41
14/20 A kĂ©rdezĆ kommentje:
12es, bocsi de ezt nem tejjesen Ă©rtem
2021. okt. 27. 12:42
15/20 anonim vĂĄlasza:
Sztem olyan arcsi-cuksi aksisat.Azzal sokĂĄig lehet szupcsi nyögcsi pillcsiket okozni.De kell hozzĂĄ kicsi csĂșszĂł nedvcsi isđ
16/20 A kĂ©rdezĆ kommentje:
2021. okt. 29. 20:20
18/20 anonim vĂĄlasza:
KĂ©rdezĆ!
Az exemnek is ilyen tĂpusĂș vibrije volt.
Igen nagyon nyögte Ă©s azutĂĄn meg Ă©n vĂ©lem gyƱrte a lepedĆt.
JĂł kis csaj volt.
KĂĄr Ă©rte.
19/20 anonim vĂĄlasza:
Szerintem az a vibri jĂł! Nekem is olyanom van Ă©s nyögve sikĂtok olyan jĂł Ă©rzĂ©s!
20/20 anonim vĂĄlasza:
19 &
Nem hinném
Nem hiszem
Nem lĂĄttam
Amikor majd meglĂĄtom Ă©s meglĂĄtjuk a legjobb barĂĄtommal
đđđ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!