Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok sztetek 17/5 az jó farok méret?
Figyelt kérdés
Én már nem tudom eldönteni, h melyik a jó, mert vki kisebbre esküszik, de vastagabb legyen, vki hosszabb de vékonyabbra. Van egy kis görbület is a farkamban.2021. febr. 13. 07:54
A kérdező szavazást indított:
Túl kicsi, nem jó
Közepes, de pont így szeretem
Nagy, de pont így szeretem
Túl nagy, nem jó
35 szavazat
1/38 anonim válasza:
Sajnos most megkapod a magadét, mert mindenkinek elege van ebből. Ezért trollkodják szét a szavazást. Aki szépeket ír majd, az meg pasi lesz.
2/38 A kérdező kommentje:
Így jártam :D
2021. febr. 13. 08:34
3/38 anonim válasza:
Mivel ahogy te is leírtad,mindenkinek más a megfelelő,így erre nem lehet egyöntetű választ adni...
Nekem speciel pont a felső határ, a nagyobb már fájdalmas tud lenni.
5/38 anonim válasza:
Normális fiúknak addig van ez a kérdésük, amíg szűzek. Azután rájönnek, hogy más számít. Persze mindig vannak, akik a rossz stílusuk, rossz természetük miatti kudarcaikat arra fogják, hogy kicsi a farkuk. Megértem, ez kényelmesebb, mint az önfejlesztés.
6/38 A kérdező kommentje:
Szűz nem vagyok, volt már kudarcom, de elégítettem is már ki lányt. Szimplán csak kíváncsiságból tettem fel :)
2021. febr. 13. 08:56
7/38 anonim válasza:
Na akkor inkább beszéljünk arról a kudarcról. Akár privátban is.
8/38 anonim válasza:
5 cm az az a vastagság, ami sok lánynak már fáj, vagy be sem megy, és a 17 cm sem rövid. Férfi vagyok, 16/4, és van akit még ez a 4 cm vastagság is feszített. Úgyhogy nem tudom mitől érzed kicsinek. A kudarcnál mire gondolsz, nem állt fel? Nem létezik, hogy valaki azt mondta rá, hogy kicsi.
9/38 A kérdező kommentje:
Az tényleg volt, h mondták h fáj. Kudarc alatt az volt, h vagy gyorsan mentem el eleinte, vagy pedig ha nem foglalkoztak a szerszámmal akkor lekókadt
2021. febr. 13. 09:10
10/38 anonim válasza:
Na ennek a 2 dolognak pont semmi köze a mérethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!