Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire fontos a mell méret és forma?
Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 08:55
1/17 anonim válasza:
Nem nagyon, de szeretem ha szépek.
2/17 anonim válasza:
a lány érdekel - s ha a melle nagyon szép, az jó, de nem a melle a központ, amihez van egy elviselhető lány ;)
3/17 anonim válasza:
nem prioritás, de a kérdésre válaszolva a forma fontosabb talán, mint a méret, de mondom, ez kb. semmit nem fog eldönteni, hogy mekkora van neki.
4/17 anonim válasza:
Formája fontosabb, mint a méret. Viszont sosem ez a lényeg csak kérdésre válaszoltam.
F/28
5/17 anonim válasza:
Sem a méret, sem a forma, csak az, hogy legyen egyforma.
6/17 anonim válasza:
ha külsőt nézzük inkább fenék és arc párti vagyok
mellből tetszik a kicsi, nagyobb lógós is akár
7/17 anonim válasza:
Le leszek pontozva tuti de nekem első a nő belső értékei utánna a külső jegyei.
36 F
8/17 anonim válasza:
Igazából a kicsi lapos ciciktől a nagy lógósig mindent abszolút imádom. Tehát egyáltalán nem ezalapján hajtok rá egy csajra. Persze a nagyobbat jobban preferálom, ha már úgy van. 24f
9/17 anonim válasza:
Ezen így soha nem gondolkodtam el, hogy fontos! Valamiért igen is kíváncsi vagyok rájuk ismerkedésnél is, illetve csak úgy hogy ha meg teszik egy nő hogy neki valójában milyen lehet melltartó nélkül, de mikor már együtt vagyok egy nővel valahogy nem érdekel nem fontos, hogy hogyan néznki, csak szeretem kényeztetni, szeretgetni!!
F
10/17 anonim válasza:
Eléggé.
Nem dugok és nem járok csúnya mellű vagy kismellű nőkkel, se óriásdinnyecsöcsű szörnyekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!