Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maszturbálással, ti is sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálással, ti is sokkal intenzívebb és élvezetesebben tudok kielégülni mint a férjetekkel történő közösülés által?

Figyelt kérdés

Annó 30 évvel ezelőtt a férjem vette el a szüzességemet.

Nem mondhatom, hogy a 30 évnyi házasságunk alatt, soha nem tudtam elélvezni a közösüléseink által,

de orgazmusnak nevezhető vagy katarzisos elélvezést még soha nem éltem meg a közösüléseink által.

Határozottan mondhatom, hogy a legintenzívebben akkor tudok elélvezni ha egyedül maszturbálok.

A férjemet szeretem, őt megcsalni vagy tőle elválni nem akarok !

Viszont ma már elérkeztem oda , hogy így nem kívánom vele a szexet és ezek miatt nagyon ritkán vagyok csak hajlandó vele közösen szexelni amit ő eléggé rossz néven veszi.

Félő, hogy ez az állapot így, hogy ritkán szexelünk.lassan odáig fog eljutni, hogy nekem már egyáltalán nem lesz kedvem vele lefeküdni, szexelni.

Félő, hogy ha ez bekövetkezik akkor rosszra fordulhat a házassági kapcsolatunk.

Mással is előfordult hasonló eset, vagy jelenleg is van hasonló élethelyzetbe?

Nálatok, ti hogyan kezelitek vagy kezeltétek a hasonló élethelyzetet?

#maszturbálással, élvezetesebb mint közösüléskor #orgazmus, maszturbálás
2021. okt. 27. 01:27
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Nekem már nem annyira jó érzés, mert fájdalommal jár a behatolása és így, az sokat ront azon az érzésen , hogy "jó amikor bennem van"

Nem vagyok száraz és ismerem a síkosítókat is, de valahogy miután maszturbáltam, elélveztetem magam, már nem igazán akarja a puncim befogadni a behatolást, nem hiányzik a behatolás, inkább felesleges macerának tartom.

legszívesebben azt mondanám , hogy maszturbáljon a férjem is, aztán megvan oldva mindenki részére a kielégülés.

2021. nov. 7. 01:44
 42/50 anonim ***** válasza:
79%
Én nem. A férjemmel sokkal nagyobb, intenzívebb orgazmusaim vannak, mint amikor magamnak csinálom.
2021. nov. 7. 01:46
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

43. Ja és hozzátenném, hogy a férjem előtt 6 pasival volt szexuális kapcsolatom, van akivel 1 évig együtt voltunk, de egyikkel sem tudtam sehogy sem elélvezni. Szóval az első 5 évben pocsék volt a szexualis életem sajnos.

El is könyveltem hogy én testileg nem vagyok képes orgazmusra.

Nos kiderült, hogy mégis, csak a megfelelő partner kellett hozzá:)

2021. nov. 7. 01:57
 44/50 anonim ***** válasza:
41%
#44, a te eseted a tipikus, csak sajnos nem minden esetben sikerül megtalálni azt a megfelelőt.
2021. nov. 7. 04:23
 45/50 anonim ***** válasza:
50%

Mert szeretem a férjem.

Milyen férfi lenne benne kapcsolatban, amiben nem szexelhet? Már ha azt mondanád, hogy nincs kedved orálhoz, akkor is kiesel a jelöltek közül. Ez az élet velejárója, mint az adó.

2021. nov. 7. 14:59
 46/50 A kérdező kommentje:

44 #-es !

A férjed előtt 6 pasival voltál szexuális kapcsolatod...

egyikkel sem tudtál elélvezni..

Szerinted mi volt a baj mind a 6 pasival?

Vagy veled volt valami amit nem tudtál elengedni és átadni magadat , megnyílni, az orgazmus megéléséhez, átéléséhez?

Kérdezem ezt , mert végül is csak meg lett, azaz van az pasi aki a csúcsra tud juttatni, akivel megtudod élni az orgazmust!

Mi az amit ez a 7.-dik "pasi" a Férjed tud, a hat, az előttihez képest, amit ők nem tudtak nyújtani, megadni?

Megjegyzem, nekem a férjem előtt, sem utána, még más pasim nem volt akivel szexuális kapcsolatom lett volna!

2021. nov. 7. 18:45
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
44. Erre én is kíváncsi lennék mi a válaszod. Arra amit a kérdező vetett fel kérdést.
2021. nov. 7. 19:52
 48/50 anonim ***** válasza:
62%
Harminc év házaság után ki próbálhatnátok a swingerezést nálunk feldobta az amúgy is jól működő szexuális életünket
2021. nov. 16. 06:28
 49/50 anonim ***** válasza:
76%

Kommunikáció!

Elmondod neki a helyzetet!

Ha férfi, megérti, megbeszéli veled, és megoldjátok közösen.

Ha pasi megsértődik, és el lehet válni amikor is találhatsz egy férfit aki úgy tud nyalni, mint ahogyan Te masztizol!

2021. nov. 16. 21:34
 50/50 A kérdező kommentje:

Azon vagyunk , hogy megoldjuk közösen a jelen helyzetet !

Azaz beszélgettünk a témáról.

Hogy meg lehet e valakit , azaz jelen esetbe a férjemet arra tanítani, hogy úgy tudjon nyalni, mint ahogyan Én masztizni, hát majd meglátjuk mennyire tud ez összejönni ha egyáltalán összejön egy nekem is jól eső "engem kinyalás".

2021. nov. 16. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!