Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maszturbálással, ti is sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálással, ti is sokkal intenzívebb és élvezetesebben tudok kielégülni mint a férjetekkel történő közösülés által?

Figyelt kérdés

Annó 30 évvel ezelőtt a férjem vette el a szüzességemet.

Nem mondhatom, hogy a 30 évnyi házasságunk alatt, soha nem tudtam elélvezni a közösüléseink által,

de orgazmusnak nevezhető vagy katarzisos elélvezést még soha nem éltem meg a közösüléseink által.

Határozottan mondhatom, hogy a legintenzívebben akkor tudok elélvezni ha egyedül maszturbálok.

A férjemet szeretem, őt megcsalni vagy tőle elválni nem akarok !

Viszont ma már elérkeztem oda , hogy így nem kívánom vele a szexet és ezek miatt nagyon ritkán vagyok csak hajlandó vele közösen szexelni amit ő eléggé rossz néven veszi.

Félő, hogy ez az állapot így, hogy ritkán szexelünk.lassan odáig fog eljutni, hogy nekem már egyáltalán nem lesz kedvem vele lefeküdni, szexelni.

Félő, hogy ha ez bekövetkezik akkor rosszra fordulhat a házassági kapcsolatunk.

Mással is előfordult hasonló eset, vagy jelenleg is van hasonló élethelyzetbe?

Nálatok, ti hogyan kezelitek vagy kezeltétek a hasonló élethelyzetet?

#maszturbálással, élvezetesebb mint közösüléskor #orgazmus, maszturbálás
2021. okt. 27. 01:27
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
90%

Komolyan emberek, mi a baj veletek?

Miért pontoztátok le a 20-ast, mert ő élvezi a szexet is, nem csak a masztit? Féltékenyek vagytok, mert nektek nem megy? Miért szégyen, ha valaki élvezi? tényleg nem értem a logikát...

2021. okt. 27. 10:53
 22/50 A kérdező kommentje:

Köszönet az eddigi válaszokért.

Többiek válaszat is szívesen olvasnám!

2021. okt. 29. 14:34
 23/50 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező!

Ez szomorú. Ez baj. Ez gond.

A fiatal korosztály vagyok.

Jómódú és sportos alkatú egyedülálló heteroszexuális férfi.

Hozzá bújni és simogatni a partnert.

Szeretkezni ő vele.

(Mostanában ismerkedtem meg egy csinos és karcsú lánnyal/nővel).

2021. okt. 29. 18:27
 24/50 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanígy vagyok én is, maszturbálás a legkielégítőbb élvezet.
2021. okt. 29. 20:47
 25/50 A kérdező kommentje:

25-ös #

Egyébként hogyan kezeled / kezelitek ezt a helyzetet?

Lefekszel néha a férjeddel is , annak ellenére , hogy neked tulajdonképpen semmi élvezetet nem nyújt az együttlét, vagy nem érdekel a férjed kielégítetlensége?

Azaz oldja meg magának ő is maszturbálással?

2021. okt. 29. 21:50
 26/50 anonim ***** válasza:
67%

Ami számomra a legérthetetlenebb ebben az egészben, hogy miért tartotok fenn kapcsolatot olyan férfival, akivel nem jó a szex? Pláne hogy mehettek hozzá feleségül??

A "hollywoodi tökéletesség" márpedig létezik, csak meg kell találni hozzá a megfelelő partnert.

2021. okt. 30. 02:16
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, őt nem érdekli a szex, az se, hogy én kielégítsem.
2021. okt. 30. 05:39
 28/50 anonim ***** válasza:
84%

27

10 ből 9 pasi nem tud szexelni ugy hogy orgazmusa legyen a nőnek.

A nők javarésze a szerelem miatti intimitás izgalom vágy miatt teszi javareszt, nem orgazmus céllal a párjával.

2021. okt. 30. 05:43
 29/50 anonim ***** válasza:
24%

Kedves kérdező!

Mindenki saját magából indul ki és mindenki más és más.

Nem tudnék olyan jellegű és típusú nővel lenni aki nem tud!

1. Szeretkezni! Szexelni! Huncutkodni és viccelődni!

2. Például az a nő aki még lovagolni sem tud, mire is jó?

3. A saját tapasztalat.

4. Lehet, hogy rossz tapasztalatok alapján készült a kép a férfiakról. Sajnálom! Sok sikert kívánok Te néked!

2021. okt. 30. 06:21
 30/50 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem, amikor egy 50 körüli hapsi fiatalabb, izgalmasabb pipi miatt felrúgja a 30 éves házasságát, az mindig valami hasonló miatt történik. A szex szar, de senki nem beszél őszintén a másikkal. Aztán a pasi belebotlik egy finom ropogós kis libába, aki akar is, és tud is kefélni, és már kész is a baj.

Kérdező, szerintem muszáj lenne megbeszélnetek ezt, mert hiába is adod oda magad annak ellenére, hogy te nem élvezed, hacsak nem vagy igazi színésznő, nem fogod tudni megjátszani, hogy milyen fantasztikus a szex. És ki akarna olyannal lefeküdni, akiről lesír, hogy legszívesebben máshol lenne?

2021. okt. 30. 08:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!