Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maszturbálással, ti is sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálással, ti is sokkal intenzívebb és élvezetesebben tudok kielégülni mint a férjetekkel történő közösülés által?

Figyelt kérdés

Annó 30 évvel ezelőtt a férjem vette el a szüzességemet.

Nem mondhatom, hogy a 30 évnyi házasságunk alatt, soha nem tudtam elélvezni a közösüléseink által,

de orgazmusnak nevezhető vagy katarzisos elélvezést még soha nem éltem meg a közösüléseink által.

Határozottan mondhatom, hogy a legintenzívebben akkor tudok elélvezni ha egyedül maszturbálok.

A férjemet szeretem, őt megcsalni vagy tőle elválni nem akarok !

Viszont ma már elérkeztem oda , hogy így nem kívánom vele a szexet és ezek miatt nagyon ritkán vagyok csak hajlandó vele közösen szexelni amit ő eléggé rossz néven veszi.

Félő, hogy ez az állapot így, hogy ritkán szexelünk.lassan odáig fog eljutni, hogy nekem már egyáltalán nem lesz kedvem vele lefeküdni, szexelni.

Félő, hogy ha ez bekövetkezik akkor rosszra fordulhat a házassági kapcsolatunk.

Mással is előfordult hasonló eset, vagy jelenleg is van hasonló élethelyzetbe?

Nálatok, ti hogyan kezelitek vagy kezeltétek a hasonló élethelyzetet?

#maszturbálással, élvezetesebb mint közösüléskor #orgazmus, maszturbálás
2021. okt. 27. 01:27
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
68%

11.

Én nem is rosszból írtam!;)

2021. okt. 27. 07:00
 12/50 anonim ***** válasza:
98%
Nekem senkivel se sikerült még elmenni, pedig voltam már pár férfivel. De valószínűleg én nem is tudok hüvelyen keresztül, mert magamnak sem megy, pedig már sokszor nekiültem, hogy na, akkor most addig csinálom, amíg el nem megyek. De sose jött össze. Csiklóval viszont el tudok menni, így a jelenlegi párom azt szokta ingerelni szex előtt, vagy esetleg közben, így nem maradok le semmiről, ugyan úgy van orgazmusom, méghozzá nagyon jó fajták. (És ő az első, aki mellett van orgazmusom, mások sose szántak rám ennyi időt, és lusták voltak ahhoz, hogy nekem jó érzést csináljanak.) Csak ehhez az kell, hogy a partner türelmes legyen, és csinálja neked végig, ne pedig az legyen, hogy dörzsöli 5 percig, aztán szevasz, és bedugja. Próbálkozzatok, és szánjatok rád több időt az aktus során.
2021. okt. 27. 07:19
 13/50 anonim ***** válasza:
97%

Nekem se volt még soha sima behatolástól orgazmusom. De ez nem azt jelenti, hogy ennyiben kell hagyni. Csikló izgatással meg szoktuk oldani, vagy szex közben kézzel, vagy orálisan. SOHA nem fejeztük úgy be, hogy én kielégületlen maradtam.

Mi a búbánatot csináltatok az elmúlt 30 évben? Neked miért nem nyílt ki a szád eddig, hogy valami nem jó? A férjed meg észre sem vette, hogy nem elégülsz ki rendesen? Vagy őt nem érdekli, te meg nem mertél szólni?

Talán még nem késő változtatni. Ha ő elégedetlen, talán hajlandó is tenni azért, hogy több kedved legyen. Tanuljon meg tisztességesen nyalni, vagy használja a kezét. Próbálgassátok, hogy nektek mi jön be. Lehet venni vibrátort is, vagy bármit, ami megtetszik. De ha csak a kifogásokat keresitek, ebből válás lesz.

2021. okt. 27. 08:00
 14/50 anonim ***** válasza:
80%
Sokáig nem akartam elhinni a gyermekes, férjezett, negyvenes nőnek, hogy velem olyat élt át, mint még soha. Pedig nem vagyok nagy szám, se fizikailag, se kitartás dolgában. Csak kedves vagyok hozzá, és kimutatom, hogy odavagyok érte, mert így is van. Ahogyan már mondták itt: van nyelvem, ujjam és türelmem. Imádom hallani, ahogyan felhevülten mindent kimond, amit érez...
2021. okt. 27. 08:13
 15/50 anonim ***** válasza:
76%

Nekem sem volt még orgazmusom soha férfival. pedig voltam többel köztük volt több évnyi házasság is.

Magamnak csikló izgatóval tudok nagy orgazmust elérni.

Egy pasi sem volt még az életemben aki odafigyelt volna arra hogy legyen előjáték. Sőt a dugáson kívül hozzám se értek szex közben . Semmi simogatás csók semmi. Csak maga a behatolás. Pedig én odaadó vagyok és megadok mindent a páromnak. Így hiába élvezem a szexet nem tudok elélvezni.

Sajnos akivel most együtt vagyok vele is ugyan ez a helyzet sőt. Elvárja hogy kielégítsem de sokszor nem kapok viszonzást. Bár vele sem volt még orgazmusom de jó lenne ha legalább próbálná és adna rá időt.

2021. okt. 27. 08:35
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

Meglepő néhány hozzászólás. Egyrészt az, hogy feltehetőleg ezek a férfiak sosem fogtak a kezükbe még felvilágosító könyvet, amiben a női test működése le vagyon írva, másrészt, hogy hölgyeim nem csaptok az asztalra.

Ezt a dolgot szerintem ugyanúgy meg kellene közösen beszélnetek, mint a gyereknevelést, a kiadásokat, vagy a másnapi ebédet.

2021. okt. 27. 08:57
 17/50 anonim ***** válasza:
88%
Én semelyik férfitól sehogyan nem tudok elélvezni, csak magamtól, de ettől még nem akarok egyedül maradni. Szerintem nem én vagyok az egyetlen.
2021. okt. 27. 09:08
 18/50 anonim ***** válasza:
81%

17. Én megbeszéltem a férjemmel annó hogy nekem ez nem jó. Melyik nő élvezi azt ha csak berakja neki a pasi lök kettőt és végzett is. Sőt ha nem akarom de akkor is berakja hiába nekem fáj. Semmi nem változott. Meg is csaltam el is váltam.

Most találtam egy férfit akit tudok szeretni. De sajnos hiába mert itt se más a helyzet. Ugyan olyan rossz a szex.

2021. okt. 27. 09:18
 19/50 anonim ***** válasza:
88%

Nem, nekem speciel a párommal mindig nagyobb és hosszabb orgazmusom van, pedig én is csiklóérzékeny vagyok, hüvelyben én sem tudok elélvezni. De akkor is intenzívebb, ha a párommal szexelek, akár úgy hogy bennem van és közben izgatjuk a csiklóm, akár úgyhogy nyelvvel, ujjal csinálja.

Szóval szerintem ilyen esetben a pasival, illetve a köztetek lévő kommunikációval van baj.

PErsze, élvezetes a maszti is, de az csak olyan pótlék, messze nem nyújtja azt az élményt.

2021. okt. 27. 09:21
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki más. Nincs ilyen, hogy ez az etalon, vagy az. Van, akinek a maszturbálád jobb, van, akinek a szex, akkor is, ha minden tökéletes. Bár úgy érzem, valahogy a szexben szeretjük a hollywoodi tökéletességet elvárni, míg más témában mosolygunk azon, aki az ilyet komolyan veszi.
2021. okt. 27. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!