Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik melyik zavarna jobban szex közben, melyik lenne a rosszabb?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 22:08
A kérdező szavazást indított:
Ha a csaj nem nyögne és végig néma lenne
Ha a csaj nem venné le a melltartóját
64 szavazat
1/13 anonim válasza:
Egyre hűvösebb az idő, az se zavar, ha a kabátját se veszi le. Hideg a föld ilyenkor már. Nehogy megfázzon szegény. 😊
2/13 anonim válasza:
Mind a ketto jelentektelen nem ez a ketto hatarozza meg a szex minoseget
3/13 anonim válasza:
Egy picit azért nyögjön... Nem kell visítani persze.
A melltartó előbb-utóbb úgyis lekerül, az ráérősebb.
4/13 anonim válasza:
Nekem sikerült mindkettőt megtapasztalnom egyszerre. Hát jó szar volt, ki is offoltam a csajt még aznap
5/13 anonim válasza:
Mi az hogy offoltad? Neked se valo nò
6/13 anonim válasza:
?? Akkor úgy mondom: megmondtam neki hogy ez nem fog működni így.
Elnézést hogy vannak igényeim és nem az első nővel élem le az életem aki valamilyen csoda folytán kicsit is hajlandó velem lenni
7/13 anonim válasza:
#6 az elso nekem alkalmi volt egy fullos...holggyel
8/13 anonim válasza:
Kit izgatnak ezek?A popsiját is adja oda azt miattam mit akar.
10/13 anonim válasza:
Ha végig néma lenne az nagyon zavarna, mert azt gondolnám, hogy egyáltalán nem élvezi. Az nem zavarna, ha nem venné le a melltartót, az se baj, ha a felsőjét sem veszi le, úgy is lehet jó. Persze akkor ha ez csak ritkán történik. Ha sosem venné le az nagyon is zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!