Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudod képzelni ezt a szituációt? Kint vagy Nagy Britanniában! Megismerkedel 2 nővel. (Egy bizonyos idő után). Az egyik szőke Cseh a másik pedig fekete_hajú Magyar Cigány = Roma.
Figyelt kérdés
Mindkettő szép nő.
Mindkettő szimpatikus nő.
Mindkettő beléd esett.
(Te beléd szeretet).
Melyikkel szexelnél?
A nők esetében melyik férfit választanátok?
Kíváncsi vagyok a válaszokra!
(Nem néztem le a Cseheket
és a Cigány = Romákat sem/nem)!!!
2021. okt. 26. 15:05
11/15 anonim válasza:
Ha mindekettő belém esne, és nekem tetszenek, akkor a válasz egyszerű, mindkettővel.
12/15 A kérdező kommentje:
12 - ke,
Igen értem.
Te egy racionális ember vagy.
Kösz.
2021. okt. 29. 18:32
13/15 anonim válasza:
Hát mivel 2 fajta perui indián lány van a dagadt aki azthiszi jól néz ki és az akinek alapjáraton nem rossz csak az arca olyan mint egy elb@szott gnómnak szóval persze hogy a cseh
14/15 anonim válasza:
cigány nőt jobb ha elfelejted, ha szakítassz vele később,még levágja a pöcsöd is. nem tudhatod melyik gettóban nőtt fel...
15/15 anonim válasza:
14# vagy a testvíírek mennek rádgyújtani a házat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!