Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a feltevés az oralis szex indítékáról bizonyos esetekben?
Én pont fordítva tapasztaltam. Töretlen csikó koromban, ha elcsábultak a lányok de volt párjuk, csak orálisan csinálták. Még azt sem engedték, hogy én kielégítsem Őket orálisan, arra hivatkozva, hogy "van pasim".
Volt, hogy ezután az egész éjszakát is együtt töltöttük.
Gondolj bele, az orál 'kisebb'dolog, mint a szex. Emiatt sokan hajlamosnk azt gondolni, hogy ez még belefér, nem nagy ügy, mivel nem szexelt senkivel.
Nálam pl a csók ilyen. Sajnos néha hajlamos vagyok azt gondolni, hogy jaj a csók nem számít, bocsánatos dolog, végülis nem szexeltem stb. Persze ez is megcsalás, csak elbagatellizálja az ember. Könnyebb a lelkiismeretnek. Meg azért objektíven nézve is vannak 'fokozatok'. Persze kérdés h ha kiderül, mégis ki fogja elhinni hnem volt több:D ezt nehéz bizonyítani. De elméletben érted gondolom.
Én pl az orgazmust is ilyennek gondolom, akit csak szexre 'használok', tőle nem engedem, hogy orgazmusom legyen. Valahogy azt érzem, hogy ő ezt nem kaphaja meg, csak olyan, aki felé érzelmek is vannak. Ne keresd a logikát:D de az előző válaszból ítélve ez gyakori nőknél.
Szóval visszatérve, ennek az orál dolognak pszichés oka van. Nyilván megcsalás, de kisebb súlyúnak gondoljuk, mint szexelni valakivel, odaadni magunkat valakinek. Emiatt nincs vagy alig van bűntudat. Viszont ha szex lenne, lehet nagyon gyötörné a lelkiismeret.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!