Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ma kihúzzák egy hátsó fogamat, holnap tudok orális sexet adni? (N)
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 10:23
2/24 anonim válasza:
Nem igaz, hogy pár napot nem bírtok ki szopás nélkül...
Nem, sőt, 1-2 napig csókolózni sem ajánlott.
3/24 A kérdező kommentje:
Miért ne bírnánk ki? Ezért kérdeztem meg.
2021. okt. 26. 10:25
4/24 anonim válasza:
Nem ajánlott. Ennyi idő alatt nem forr be teljesen a seb és jelentős a fertőzésveszély. Nem véletlen, hogy bizonyos termékeket enni/inni sem szabad (pl tejtermékek). Nem éri meg, pár napig legyen elég a szex meg a kézimunka.
5/24 anonim válasza:
Nemhiszem. Márcsak azért se, mert óvni kell ilyenkor a nyt friss sebet és minimalizálni kell minden fertőzésveszélyt. Pl tejterméket sem ehetsz jópár napig, mert az kész baktérium keltető
6/24 A kérdező kommentje:
Basszus... a szopásról még lemondok, de a reggeli tejes kávémról is le kell? :(
2021. okt. 26. 10:30
7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat :) akkor hétvégéig sztornó a huncutkodás. :)
2021. okt. 26. 10:31
8/24 anonim válasza:
#5 vagyok.
nyt = nyílt
Gondolom fogorvosa válogatja, nekem az enyém (magán) adott kis brosúraszerű papírt, hogy miket kell kerülni mennyi ideig
9/24 anonim válasza:
Bizony, tejtermék is tiltott...
Huncutkodni azért sokféleképp lehet, nem csak a szopás a megoldás :P
10/24 anonim válasza:
Aha, kihúzzák a fogadat, és azon agyalsz, hogy fogsz orális sexet (!!) adni. Életszerű.😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!