Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülők tudják hogy ha együtt alvásról van szó akkor ott szex is lesz?
Pasimmal még nem aludtunk együtt de szex már többször is volt.
A szüleimnek szóltam hogy nála fogok aludni de másról nem esett szó és ők se kérdezgették.
Ilyenkor tudják a szülők hogy nem csak alvás van?Inkább abból van kevesebb mármint az alvásból:P:)Szex és alvás között érdemes lefürödni vagy ráér másnap?Meg szex után érdemes felvenni valamit vagy nem muszáj?Mármint pl elég egy fehérnemű,esetleg bugyi pólóval?
Szerintem egy bizonyos kor és egy bizonyos együttlét után már egyértelmű egy normális szülő számára, hogy ilyenkor mi zajlik.
A többi kérdés teljesen szubjektív, ahogy jól esik. Én már mindegyiket csináltam mindenhogy, ez nem számít, majd úgyis adja magát a helyzet.
Hány évesek vagytok?
Szexhez együtt alvás sem kell, szerintem ha sokat vagytok együtt már akkor is gyaníthatnak ezt-azt.
De normális szülő tudja, hogy ez a kamaszkorral jár. A lényeg, hogy ésszel csináljátok, védekezzetek.
Ááá nem, biztos azt hiszik, hogy esti meséket olvastok egymásnak.
Amúgy ez sem törvényszerű, pl két 16 éves ha együtt alszik néha, ott még nem 100%, hogy szex is van, max petting.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!