Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, első szexeteket hogy bírtátok, hány percig kb.? Mit szólt a lány? Hány pasival szexelt már előttetek? Lányok is írhatnak, ha voltak már szűz pasival.
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok és mennyi a partner?2021. okt. 25. 12:15
1/16 anonim válasza:
Szűz volt ő is. Hát vagy egy perc alatt bele élveztem...
2/16 anonim válasza:
Körülbelül fél perc volt az első, utána nagyon rástresszeltem, és hónapokig hiába csináltam akárhányszor, akármit, nem bírtam 40-50 percnél előbb elmenni, aztán normalizálódott.
3/16 anonim válasza:
Régen volt már, de amennyire emlékszem, 5-10 perc között lehetett kb.
4/16 anonim válasza:
Kb. fél óra volt, alkalmi szóval nem kérdezgettem hogy hány pasival volt mert nem az érdekelt, hanem hogy "húúúúú most végre elveszítem" 😅
5/16 anonim válasza:
Egyáltalán mi az első szex? Én és a lány is szüzek voltunk, legalább harminc alkalommal próbáltam bedugni, mire összejött hónapok múlva! Arra meg nem emlékszem, hogy mikor sikerült átszakítanom mennyi ideig tartott. Valószínűleg sokáig, mert úgy leégett a seggem, hogy sokáig nem bírtam ráülni. Kellemes emlékű fájdalom volt.
6/16 anonim válasza:
Tök részegen volt az első. Olyan sokáig dugtunk, hogy a csaj már elfáradt és a végén csak kézzel kiverte. Sztem több mint egy óra lehetett.
7/16 anonim válasza:
Mindenre gondol az ember csak órát nem nézegeti akkor :D
8/16 anonim válasza:
Elso szexnel 18 evesek voltunk mindketten es szuzek.
Hat kb fel percig tartott maga amikor bennem volt (nyilvan elojatekkal joval hosszabb), fel perc alatt elelveztunk mind a ketten egyszerre.
22L
9/16 anonim válasza:
Hat eleg rossz volt csaj szuz volt nekem meg kicsot nagyobb es hatt nemigem tudtam behatolni szoval elsore nemis igen sikerult
10/16 anonim válasza:
az elso emlekeim szerint olyan 30mp volt:D "kisse" fel voltam izgulva.
utana par alkalom utan rendezodott, de emlekszem, hogy eleinte sokszor volt, hogy kiverte(m) elotte, hogy tovabb birjam az aktust, aztan szerencsere megtanultam kontrollalni.
18 voltam, o 17 es 2 pasija volt elottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!