Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet egy olyan nővel, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet egy olyan nővel, aki 29 évesen még mindig szűz?

Figyelt kérdés
Pedig nem is ronda, átlagos. 🤣🤣🤣
2021. okt. 17. 22:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
templomba járni?
2021. okt. 17. 22:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Van ilyen, nem értem, miértpörögtök rá erre a témára ennyien. Különben is egy középkori, keresztény fszságról van szó, aminek semmi alapja sincs.
2021. okt. 17. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebben semmi nincs. Az élet így hozta a számára. Feltételezem, ezen Ő annyira nem aggódik! Majd egyszer jön álmai hercege és megtörténik vele is.
2021. okt. 17. 22:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes volt és nincs túl valakin. Én is jobban jártam volna, ha várok 29 éves koromig, mert akkor volt lehetőségem először szerelemből szexelni. Minden más csak maszatolás és szerencsétlenkedés, meg undor volt.
2021. okt. 17. 22:19
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

A hugom 32, de én még férfival nem láttam (nálunk lakik). Zárkózott, igazi szerencsétlen típus, pedig sok lehetőséget adzam neki a felzárkózáshoz, élni viszont nem él vele. Nagyon remélem, hogy egyszer bepasizik, különben örökre a nyakamon marad. (Nekem már van családom, nem pátyolgatom már jó ideje, mégsincs változás).

30 feletti szűz férfi / nő: Az esetek döntő részében valami defekt van. Néhol pech, csak simán nem történt semmi, de a többség sajnos kérdőjeles.

2021. okt. 17. 22:32
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk ennek olyan 30 féle különböző oka lehet, szóval had ne tippelgessünk már mert nem ismerjük az adott lányt. Ismerd meg, alakíts ki vele olyan bizalmi viszonyt hogy megnyíljon, máshogy nincs ember aki így látatlanban kitalálja helyetted.
2021. okt. 17. 22:32
 7/16 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem sokkal jobb mint csak azért szexelni mert egy szemérmetlen pondró a szűzességet középkori, keresztény fszságnak nyilvánitja.

Ja és műveletlen is mert mar a középkor előtt, es a nem keresztény kulturakban is megbecsülték a szűzesseget... :D

2021. okt. 17. 22:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint ismerek olyan nőt aki 39 évesen szűz.
2021. okt. 17. 22:34
 9/16 anonim ***** válasza:
11%
#8 Piedesztálra van helyezve egy nem létező dolog, aminek az a lényege és eredete, hogy egy farok, akár egy varázsbot, képes megváltoztatni egy nőt. Hagyjuk ezt már. Nem akarok gyakorin politizálni és nagy szavakkal dobálózni, mert csak a veszekedés lesz belőle, de bőven szexista a dolog.
2021. okt. 17. 22:38
 10/16 anonim ***** válasza:
12%

5ös vagyok. Izé... a szex az élet része, úgy teljes a dolog. S tán nem is annyira a szüzesség a lényeg.

30 évesen képtelen valaki ismerkedni, vagy inkább elmennek tőle, ott az illetővel van a gond akár külsőleg, de legtöbbször fejben.

2021. okt. 17. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!