Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szuzkent hogyan kepzeltetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuzkent hogyan kepzeltetek el a szexet ?

Figyelt kérdés
Mirol fantazialtatok szuzkent ? Amirol fantazialtatok azt kesobb meg is valositottatok ?

2021. okt. 23. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első pont az ellentettje lett csalódtam is az egészben de aztán bebizonyosodott hogy tévedtem
2021. okt. 23. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobbnak képzeltem. Fizikailag jobb érzésre számítottam, és lelki összefonódásra, amit szintén hiába kerestem benne.
2021. okt. 23. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szűzként sokat kattogtam azon, hogy milyen lehet egy lányt kinyalni. Amikor oda került a sor, meglepődtem, hogy másnap a torkomtól a fülemig szinte izomlázban volt a fejem.
2021. okt. 23. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

Elképzeltem, egy szexi nagy kerek popsis, nagy kemény, de mégis ringadozó formás cicis, baba arcú, hosszú hajú, olyan 160 centis és olyan 60-65 kilós full szexbaba lánnyal fogom elveszteni. Imádom az arányos husis lányokat. Elképzeltem ahogy minden egyes testrészét szétnyalom, meg órákig szexelunk a világ összes pózában.

Erre egy közel 180 magas, 110 kilós benga kövér lánnyal volt az első, akinek pont megvolt a menstruációja...kinyaltam, undorító szaga volt, nem tudom, hogy bírtam, de többször a hányásomat vissza kellett nyelnem nyálas közben, aztán a fenekét is kinyaltam (nagyon kivoltam már, 24 évesen jött össze ez sajnos és így fullba kiakartam mindent próbálni).

Hát nem volt egy élmény, de túl voltam rajta. Ahhoz képest, rohadt perverz volt a csaj. Ment punciba, analba, seggbol szájba...

Arányaiban jó lett volna, csak a nyalást kellett volna kihagynom. Na meg csúnya is volt a lány, kövér is... nem úgy jött össze ahogyan én azt megalmodtam.

2021. okt. 23. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 de akkor minek feküdtél le vele? Nem értem. Hiszen ezek szerint semmi vonzó nem volt benne.

Az eredeti kérdésre nem tudok válaszolni, nem szexeltem még.

2021. okt. 23. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első szexem végülis nem volt rossz, se túl jó. Olyan oké, túl vagyok rajta, igazából izgalmas volt, de nyilván nem vártam csodát. Későbbiekben nekem a hüvely orgazmus hiánya zavart. Flusztrált, hogy nem vagyok rá képes, meg akartam élni. Ráadásul csiklóval is alig tudtam elmenni, szinte csak ha magamnak csináltam. Ma már tudom, hogy elég béna volt a párom (pedig nem volt kezdő) és mióta olyannal szexelek aki jó is az ágyban, teljesen más lett minden.
2021. okt. 23. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem jobb lett mint reméltem. Mindig féltem tőle, hogy nem lesz olyan jó, és nem fog érdekelni az első után a többi. Rohadt nagyot tévedtem. Az én elsőm tényleg egy lelki összefonódás volt. 21/f
2021. okt. 23. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Én még most is csak fantáziálok! F
2021. okt. 23. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!