Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuzkent hogyan kepzeltetek el a szexet ?
Elképzeltem, egy szexi nagy kerek popsis, nagy kemény, de mégis ringadozó formás cicis, baba arcú, hosszú hajú, olyan 160 centis és olyan 60-65 kilós full szexbaba lánnyal fogom elveszteni. Imádom az arányos husis lányokat. Elképzeltem ahogy minden egyes testrészét szétnyalom, meg órákig szexelunk a világ összes pózában.
Erre egy közel 180 magas, 110 kilós benga kövér lánnyal volt az első, akinek pont megvolt a menstruációja...kinyaltam, undorító szaga volt, nem tudom, hogy bírtam, de többször a hányásomat vissza kellett nyelnem nyálas közben, aztán a fenekét is kinyaltam (nagyon kivoltam már, 24 évesen jött össze ez sajnos és így fullba kiakartam mindent próbálni).
Hát nem volt egy élmény, de túl voltam rajta. Ahhoz képest, rohadt perverz volt a csaj. Ment punciba, analba, seggbol szájba...
Arányaiban jó lett volna, csak a nyalást kellett volna kihagynom. Na meg csúnya is volt a lány, kövér is... nem úgy jött össze ahogyan én azt megalmodtam.
#4 de akkor minek feküdtél le vele? Nem értem. Hiszen ezek szerint semmi vonzó nem volt benne.
Az eredeti kérdésre nem tudok válaszolni, nem szexeltem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!