Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a dupla, vagy kereszt mellbimbó piercing vonzó, vagy már túl sok?
Egyéntől is függ(tehát hogy az adott lány hogy néz ki,meg persze attol is hogy a melle hogy néz ki).
De szerintem egy kicsit visszafogottab darab bizonyos csajokon nagyon szexi tud lenni. Olyan mint a fül vagy a köldök piercing,valakinek nagyon jól áll,valakinek meg nagyon nem.
(Szóval szeretnél magadnak bimbópiercinget,vagy már meg is van?:D)
Jól néz ki, de csak képeken, távolról.
Nem kezdenék semmit ilyen nővel, mivel kvázi lemond a szoptatásról ezért
Nekem valahogy bejön.
Ezzel és a köldök pc-vel nincs bajom a többi viszont nagyon taszít.
Piercing orrban leHET szexis, fülben számomra még nem zavaró (az industrial sem), köldökben nem baj ha van, de szex előtt kéretik kivenni.
Punciban, és főleg mellbimbóban viszont abszolút elfogadhatatlan, mint ahogy nyelvben és ajakban is kimondottan taszító számomra. Remélem nem pontoztok le, hiszen válaszoltam a kérdésre.
Szerintem meg akik valamilyen szinten depressziósok, azok rakatnak ilyet be.
Borzalom az a vasdarab, semmi szép nincs benne.
Egy fülbe való és egy gyűrű pont elég.
Ha több gyűrű van az is zavaró és szánalmas.
Láttam már olyan ami nagyon esztétikusan nézett ki, vonzónak is találtam, és ugyan így olyat is ami konkrétan csúnya volt. Szerintem ez nagyban függ a személyiségtől, a kisugárzástól, plusz hogy mennyire tudod te magad elfogadni. Mondjuk alapból az is igaz rám, hogy amíg nem zavaró a hétköznapokban és a szexben addig nagyon sok dolgot el tudok fogadni.
Ha van máshol is piercinged akkor talán kevésbé lepődnek meg rajta ha a mellbimbódban is lesz. Milyet szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!