Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, a dupla, vagy kereszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, a dupla, vagy kereszt mellbimbó piercing vonzó, vagy már túl sok?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 23:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyéntől is függ(tehát hogy az adott lány hogy néz ki,meg persze attol is hogy a melle hogy néz ki).

De szerintem egy kicsit visszafogottab darab bizonyos csajokon nagyon szexi tud lenni. Olyan mint a fül vagy a köldök piercing,valakinek nagyon jól áll,valakinek meg nagyon nem.

(Szóval szeretnél magadnak bimbópiercinget,vagy már meg is van?:D)

2021. okt. 25. 07:01
 12/22 nemaRendőrség ***** válasza:
83%

Jól néz ki, de csak képeken, távolról.

Nem kezdenék semmit ilyen nővel, mivel kvázi lemond a szoptatásról ezért

2021. okt. 25. 07:25
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Ha piercinget akarsz akkor ne egy idegen pasi mondja meg hogy milyen legyen vagy milyen ne vagy legyen-e egyáltalán szóval ezt te döntsd el ne mi
2021. okt. 25. 07:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valahogy bejön.

Ezzel és a köldök pc-vel nincs bajom a többi viszont nagyon taszít.

2021. okt. 25. 08:00
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

Piercing orrban leHET szexis, fülben számomra még nem zavaró (az industrial sem), köldökben nem baj ha van, de szex előtt kéretik kivenni.

Punciban, és főleg mellbimbóban viszont abszolút elfogadhatatlan, mint ahogy nyelvben és ajakban is kimondottan taszító számomra. Remélem nem pontoztok le, hiszen válaszoltam a kérdésre.

2021. okt. 25. 08:15
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
Bármilyen mellbimbópiercing túl sok.
2021. okt. 25. 08:16
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
Még csak annyit, hogy szerintem azok rakatnak a mellbimbóba, akik elégedetlenek a "gyári" kinézettel. Nem tudok olyan emlőket elképzelni, amiken a piercing javítana és nem pedig rontana (esztétikailag).
2021. okt. 25. 08:17
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg akik valamilyen szinten depressziósok, azok rakatnak ilyet be.

Borzalom az a vasdarab, semmi szép nincs benne.

Egy fülbe való és egy gyűrű pont elég.

Ha több gyűrű van az is zavaró és szánalmas.

2021. okt. 25. 08:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már olyan ami nagyon esztétikusan nézett ki, vonzónak is találtam, és ugyan így olyat is ami konkrétan csúnya volt. Szerintem ez nagyban függ a személyiségtől, a kisugárzástól, plusz hogy mennyire tudod te magad elfogadni. Mondjuk alapból az is igaz rám, hogy amíg nem zavaró a hétköznapokban és a szexben addig nagyon sok dolgot el tudok fogadni.

Ha van máshol is piercinged akkor talán kevésbé lepődnek meg rajta ha a mellbimbódban is lesz. Milyet szeretnél?

2021. okt. 25. 09:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok piercing ellenére, de szerintem egy picit sok lenne!
2021. okt. 25. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!