Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok miert raknak piercinget a mellbimbojukba?
milyen erzes amikor atszurjak a mellbimbot ?
milyen erzes hordani nokent ? milyen egy ferinek egy piercinges mellbimbo ?
Érzéstelenítéssel csinálják, szóval nem érdekes az átszúrás.
Ilyen nagyon hideg sprayt használt a srác, hogy megkeményedjen a bimbim,így szúrta át.
Pár évig hordtam, folyton kiemelt a bimbóm, ezért folyamatosan tudatában voltam. Nonstop izgatott, folyton nedves voltam. De túl érzékeny volt tőle.
A párommal vadulunk szex közben és nem volt így jó már. Követtem, már beforrt a helye.
Ribis érzés hordani, szerettem.
Nekem jelenleg is van mellbimbó pc-m. Egy csaj csinálta, érzéstelenítővel egy kicsit csípős érzés volt.
Hordani is szeretem, igaz az első pár hónapban furcsa volt, illetve olyan volt, mintha folyamatosan feszülne a bimbóm. Szexben érzékeny nagyon a mellem, ennek ellenére az exem simán "ráharaphatott" gyengéden arra a mellemre amelyikben a pc volt. Szóval nem fájt, inkább kéjes érzés volt.
Mert biztos szexinek tartják.
Kérdezz meg egy ferit h milyen érzés egy ilyen csajjal szexelni.
Ferii, feriii hol vagy? :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!