Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lelkivilága lehet egy olyan lánynak aki csak szórakozik a fiúkkal?
Figyelt kérdés
Velem elhitette azt hogy szeretne valamit, de esze ágában sincs összejönni velem. Midig más fiúkkal jön össze.
Ennek mi értelme?
Ő ebben mit élvez?
2021. okt. 24. 14:14
1/9 anonim válasza:
Csak szimplán nem akar téged, fogadd el.
3/9 anonim válasza:
Megint a szörnyű nők... Valószínűleg próbált nyitni feléd, de te semmit nem jeleztél vissza, töketlenkedtél, és megunta. Érthető, én se próbálkoznék olyannal, aki nem tud mit kezdeni velem. Ha valamit akarsz, tenni kell érte, vagy majd tesz más.
4/9 anonim válasza:
azt élvezi benne,hogy ott csaholsz utána mint egy kiskutya.ő meg addig éli világát
6/9 A kérdező kommentje:
3 as!
Ebben lehet igazság, de nekem ez úgy tűnik hogy mindegy ki csak legyen valaki mellettem a lány részéről. Mert ha tényleg engem akarna akkor tudna várni a "szerencsétlenkedésemre".
2021. okt. 24. 14:26
7/9 anonim válasza:
A “szerencsétlenkedés” kiábrándító.
Volt ilyen szüttyögős majdnempasim, hát, rohadt idegesítő volt. Pattintottam (azt se vette igazán észre) csak azt hogy egy hónap múlva randizni kezdtem a jelenlegi párommal (ez volt négy éve).
9/9 anonim válasza:
Persze, tudna várni. Rettenetesen lelombozó, amikor valaki csak tököl. Egyértelműen nem téged akar, pont ezért, mert minek várna? Mire, tapsra? Inkább foglalkozik olyannal, akivel lehet haladni valamerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!