Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ABDL lányok? Ki hogyan szeret kislány lenni?
Hány évesnek érzitek magatok és mennyi idősek vagytok valójában? Miket csináltok szívesen (babázás, rajzolás stb.)? Pelenkában vagytok, használjátok is? Ha lenne apucitok, szexmentes lenne a kapcsolat, részben játszanátok egymással vagy kimondottan szülő-gyerek viszony?
Ha nem akarjátok, hogy lepontozzanak a prűd trollok, írhattok privátban is.
Az utcán is hordod?
Totyogsz vele?
Pelenka ..hat van még mit tanulnom b$$a meg!!
Nekem a csajom 3-4évesnek érzi magát. Szinez meg játszik mesék és a többi.
Pelus is van kicsi és nagy dolog is (had élvezzen "apuci")
Kissé nehezemre esett ezekután megdugni de végülis nem kislány...
23 éves.
Remélem kinövi.
23#
De jó neked.Az asszony bezzeg nem tudja befogni a pofáját!Mindig kiabál ez a hazisárkány,ahelyett játszhatna a sarokban meg szinezhetne csendben,hogy nézhessem nyugodtan a meccset!!
Az en elozo baratnom ilyen volt. Rengeteg cumija volt, masnikat tett a hajaba, mancsorjaratot es hasonlo meseket nezett, ugy affektalt mintha kislany lenne (fogalmazas, es hangban is megnyilvanult)
En voltam a gazdi, o volt a kislanyom.
Ezt vegyitettuk durva, olykor bdsm tipusu szexszel, nekem tetszett, de nem valt fetisemme.
Létezik ilyen.
Én azt mondom, találja meg a párját, aztán legyenek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!