Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » ABDL lányok? Ki hogyan szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ABDL lányok? Ki hogyan szeret kislány lenni?

Figyelt kérdés

Hány évesnek érzitek magatok és mennyi idősek vagytok valójában? Miket csináltok szívesen (babázás, rajzolás stb.)? Pelenkában vagytok, használjátok is? Ha lenne apucitok, szexmentes lenne a kapcsolat, részben játszanátok egymással vagy kimondottan szülő-gyerek viszony?

Ha nem akarjátok, hogy lepontozzanak a prűd trollok, írhattok privátban is.

2021. okt. 24. 13:16
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagyok ilyen aberrált lol.
2021. okt. 24. 14:22
 2/38 anonim ***** válasza:
88%

Én olyan 3-4 évesnek érzem magam általában. 22 vagyok valójában. Szeretek rajzolni általában, meg játék dínókkal és gyíkokkal játszani. 🦖🐍🦎 Meg nagyon szeretek meséket is nézni, főleg azokat az alkotásokat, amiket kicsi koromban is néztem. (Én kicsi pónim, Eperke, stb.) A pelenkát szoktam használni is, de eddig még csak a kis dolgot próbáltam, és szerintem ez így is marad egy darabig. Apucim az van, és mikor hogy játszunk. Szoktunk szexelni is, de ugyanakkor szexmentesek is a játékok néha. Szóval változó.

A lepontozás meg nem érdekel, nem a pontozás miatt járok az oldalra, szóval ha ez nekik örömet okoz, akkor engem aztán nem zavar. :D

2021. okt. 25. 07:51
 3/38 anonim ***** válasza:
61%

Én is elég kicsinek érzem magamat olyankor, ugyan valószínáűleg már 'öregnek' számítok ilyen körökben :D Én nagyon szeretek színezni (felnőtt színező), legózni, meséket nézni, de viszont újabbakat. (Mint Owl house, she-ra, Kipo, stb.) Meg bújni bújni, plüssökkel játszani.

Pelust is szoktam hordani / kis dologra használni, engem megnyugtat sokszor.

Alapból nincs nagy libidóm így kapcsolatban ez nem tudom mennyire függne össze szexualitással, illetve hogy ez elkülönülne -e vagy sem.

Üdv, egy 30 éves transz lány:P

2021. okt. 27. 17:33
 4/38 anonim ***** válasza:
88%
Csak képzelet szintjén ugyan, de nekem az tetszene hogy szexuális kapcsolat, és nem kifejezetten hogy gyerekes dolgokat csinálni, mint rajzolás vagy babázás, de mégis úgy bánna velem
2021. nov. 12. 22:14
 5/38 anonim ***** válasza:
24%
Nem hittem el elöször hogy ez tényleg létezik :D
2021. nov. 22. 02:15
 6/38 anonim ***** válasza:
18%
Amugy én nem elnnék iylesmiben benn.
2021. nov. 22. 02:16
 7/38 anonim ***** válasza:
68%
5,6 Lelked rajta de aki csinálja azt viszont nincs jogod lenézni mert nem a te életedbe szol bele.
2021. nov. 22. 10:09
 8/38 anonim ***** válasza:
33%
Azért így reggel nem kéne képzelegni, mutasd meg kérlek hol a lenézés.
2021. nov. 22. 10:11
 9/38 anonim ***** válasza:
30%

8. "Nem hittem el elöször hogy ez tényleg létezik :D"

Kinevetni a másikat is lenézés ám.

2021. nov. 22. 10:13
 10/38 anonim ***** válasza:
73%
Te jó ég, mi történik ha valaki csúnyán néz rád, ha egy árva smiley így hat...
2021. nov. 22. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!