Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne elérni hogy egy “rossz fiú”-nak tetszen egy külsőre “jó kislány”?
Nem erőssége a beszélgetés, mármint írásban, karantén van.
Vékony vagyok, alacsony, smink nélkül is szép az arcom.
Csak azt érzem hogy túlságosan a jó kislányt látja bennem.
"Jó" "Rossz"
Amúgy ezeket a kategóriákat ki a fene osztja ki?Hogy őszinte legyek szerintem ismerkedj vele úgy ahogy mindenki mással tennéd,most ez mitől lesz más?Nyugodj bele ha valami miatt nem jönne össze,akkor az nem az általad vagy az általa kitalált "kasztrendszer" miatt lesz.
Meg hogy még őszintébb legyek nem tudom elképzelni,hogy valaki komolyan gondolja ezt a "jó" "rosz" kategória rendszert 15 éves kor fölött.....
Nyilván ezek nem fix kategóriák és nem is úgy kell érteni mint egy brazil szappanoperában.
Itt most arra értendő, hogy egy leszarom típus, cigi-pia a központban.
Sajnos ez 20 év fölött is jelen van. Így értettem ezt a típust.. a jót pedig, hogy nekem fontos a tanulás, az intelligencia, nem iszom, nem cigizem.
A személyisége tetszik, nem olyan típusú fiú, akit bárhol talál az ember, legalábbis én ezt így érzem.
Változni nyilván úgy nem változnék, csak nem tudom az ilyen típusú fiúknak mi tetszik egy lányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!