Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány nem fiatal egy 37 éves pasihoz?
Rengeteg vélemény után engedjétek meg, hogy :
1. Egy ilyen kapcsolatban, ha a pasi normális lelkületű, abbol a lány csak tanulhat.
2. Még mindíg jobb a lánynak, hogy egy kellemes és élménydús szexualitásban nő fel mondjuk 18é koráig, mint a sok hülye alkoholizálós fesztivákban-házibulikban osztály-iskolatársakkal szerencsétlenkedve, amiből sokszor görcsölés-orgazmuskeresés-szomorkodás lesz, nem pedig szexérettség.
3. Ha kultúrált a pasi, akkor rengeteget tanulhat a lány az élet dolgairól, többet, mint a sulikban és kortársaitól.
Szóval a lány nagyon jól járhat.
Ha kedvelik egymást és boldogok, miért ne.
Amúgy meg a kihasználós duma hülyeség. Egy kapcsolat nem üzlet, nekem. Hanem hangulatok élmények, élvezetek megélése.
Zárszóként még, ha szétmennek, persze, fáj biztos. De mindenkit rúgtak ki párszor sztem. Így ez minden korosztálynál benne van a pakliban.
42. minden szavát kőbe vésni!
Normális, korrekt, realista megfogalmazás. Nem a szokásos idióta fröcsögés.
Köszönöm!
Ha nekem lenne lányom, az biztos, hogy időben megtudná, mi mindenre jó a kispárna sarka :-).
Vagy máshogy. Bátorítanám a lányomat, hogy érezze jól magát, jöjjenek hozzám haza és bújjon el ott a kuckójában. Mert akkor tudom, hogy biztonságban van.
Nem mint a sok csodaapa, aki idomítja-tiltja egész életében, s mire 15é lesz, persze, hogy összevissza sumákol-kamuzik a lány. És akkor is megteszi, csak máshol-másokkal, ki tudja milyen körülmények között. És ha valami baj van, összeroppan. Ahelyett, hogy rohanna haza, mert ott a biztonság (nem pedig a folyamatos basz....tás és számonkérés álnegédes jaj de szeretünk stílusban.).
A még durvább csodaapa ilyenkor azt vágja a fejéhez, hogy ameddig az én házamban laksz és az én kenyeremet eszed, addig azt csinálod amit én mondok.
Na az ilyenektől pedig én hányok. És az ilyen mondja, hogy elkalapálná a pasit. Okos-hülyebarom.
49.-re.
Nem pedofil, FÉRFI. 14.-től NEM pedofília.
De a te lányodat dugja csak a bulihely WC-jében, a 17 éves Füves Tomyka, gumi nélkül, terhesre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!