Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány nem fiatal egy 37 éves pasihoz?
30.-ra.
Az. És itthonra is az kéne!
De, 14+ -tól NEM pedofília. :)
Persze, hogy túl fiatal.
37 évesen már ~15 éve a mókuskerékben van, sokmindent látott már az életben. A 15 évesnek meg még szinte a gyerekkora sem ért véget.
34.-re.
50 éve, még idehaza is sokan már feleségek voltak 15-16 évesen.
16. életévtől lehet házasodni idehaza!
16. életévtől önállóan használhatsz sörétes fegyvert lőtéren!
Én már láttam ilyet élőben: [link]
Ha egy 15 éves, lelőhet, és megcsonkíthat embereket, akkor meg is dughatom!
36.-ra.
Ne! Ne használd az "ösztönlény" kifejezést kérlek! Tipikus elsőéves Büfé - cihológija szakos csajok szoktak ilyeneket puffogtatni, hogy valami szuperintelligens valakinek tűnjenek a társaságban. Szóval ciki na.
37!
“ Ha egy 15 éves, lelőhet, és megcsonkíthat embereket, akkor meg is dughatom!”
Ilyet meg az alpári parasztok.
Ez még nekem is kb a papi kategória 18 évesen. 😂😂
Valszeg otthon vannak gondok, amelyik lány ráfanyalodik egy ilyen emberre, az apja egy pöts vagy nem is létezett soha számára és kialakult némi elég komoly komplexus. Sajnos a lány is csak utólag jön rá és szégyenkezik majd. A pasas meg egyértelműen infantilis, ha egy gyereket fejben egy szinten valónak gondol magához képest.
Komolyan hozzáadnál egy 15 évest egy 37 éveshez?
Milyen kapcsolat lenne? Hol tartanak érettségben vagy élethelyzetben egymáshoz képest?
És az a könyv miről szól? Hogy milyen fasza, ha 13 évesen besoroznak...
Afrikában van pár gáz ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!