Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis mellű nőknek van önbizalma? Eltudják magukat fogadni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 18:27
11/27 anonim válasza:
Nekem van önbizalmam! Nem egy mellből állok, nem ez határoz meg
12/27 anonim válasza:
Nekem nagy mellel nincs. Utálom ha bámulnak.
13/27 anonim válasza:
Én ismerek nőket, akiknek tényleg nulla mellük van és érezni rajtuk valami félelmet.
14/27 anonim válasza:
9est választ miért szavaztátok le?
15/27 anonim válasza:
A mell nem mérvadó a kapcsolatban
F43
16/27 anonim válasza:
Én alapból a kisebb mellű lányokat szeretem, és egy lány se érezzem magát rosszul ez miatt, mert valakinek pont ő tetszik. 10. kíváncsi lennék rád!
17/27 anonim válasza:
szerintem a kis mellű vékony lányok a legszebbek. és aranyos egy bizonyos mértékű önbizalomhiány is ^^
18/27 anonim válasza:
Ez a kérdés úgy látom egy IQ teszt féle.
Van a kis mellű nőknek önbizalma?
A kis mellű nőket szeretem.
Gratula bukta. És még csomó ilyen.
19/27 anonim válasza:
Szerintem ez nőfüggő, tudja a fene.
20/27 anonim válasza:
Naná!
Lehet, hogy nem én vagyok minden férfi álma, de legalább nincsenek derék érő lógó csöcseim! Szeretek futni, rohanni, mozogni, hason feküdni, stb... A kis feszes cicijeimmel egyáltalán nem korlátoz semmi! Utálnám magam bögyös macaként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!