Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rákoknak miért nulla önbizalmu...

Rákoknak miért nulla önbizalmuk? Mind Rák férfinek mind Rák nőknek

Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 18:36
 1/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudnak elhivni lányt randizni
2020. júl. 29. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez a legnagyob hulyeseg a vilagon hogy valakot a csillagkegye alapjan itelnek meg,Rák nő vagyok es van onbizalmam,az egyik haverom rák ferfi es van onbizalma...honajd veszel ilyen hukyesegeket?
2020. júl. 29. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Családunkban vannak rák nők és férfiak is. Tök mások. Van önbizalom hiányos, van kifejezetten magabiztos, és van átlagos is.
2020. júl. 29. 19:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is rák nő vagyok, és halistennek egészséges önbizalmam van, így 40 felett is.

Egyik barátunk rák férfi, és tényleg semmi önbizalma, pedig értelmes, diplomás, helyes 38 éves férfi.

Nem hinném hogy csillagjegy függő az önbizalomhiany.

2020. júl. 29. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Rak no vagyok es boven van onbizalmam, eddig kb minden ferfit en “vadasztam le” akivel voltam. Munkahelyen rendszeresen en kapok eloleptetest, mert nyomulok erte a fonoknel - nem a fonokre, mielott valaki felreertene :DDD Csak mindig jelzem egyertelmuen, hogy erdekel X pozicio, es mivel a kepessegeim is rendben vannak, elsok kozott szoktak felkerni.

A horoszkop fszsag meg mindig.

2020. júl. 29. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon érzékenyek, lelkizősek, ez az alapja mindennek.
2020. júl. 29. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

a horoszkop fszsag de azert csak tudod h mi a napjegyed, de erdekes

egyebkent ez tenyleg idegesito mert azasztrologia nem ettol fugg es nem valaki x jegytol lesz szep, magabiztos,penzes,sikeres,bunko stb!!

leallhatnatok ezekkel a butyuta kerdesek feltetelevel emrt ha kicsit is erdekelne az asztrologia nem tennel fel ilyen kerdesek hanem utana olvasnal....!

Gyanitom ezeket az ertelmetlen kerdeseket ugyanazokat az ember teszi felallandoan foleg miota iskola szunet van es krvara raersz.....

2020. júl. 30. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert van olyan aki nem tudja a jegyet? LOL

A tudom meg az erdekel ket kulon dolog :)

2020. júl. 30. 09:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Megis ebbe a kategoriaba irogatsz biztosan azert mert “nem erdekel”.

“Leszarom, de mindennap megnezed annak az embernek a profiljat is ugye? “

“LOL” “ XD”

😂😂😂

2020. júl. 30. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:

9# Mivel neha vegigbongeszem a fooldalt, igy vegyesen irok olyankor minden kategoriaba :D

Sokan meg poenbol keresik ezt a kategoriat, hogy rohoghessenek. (Engem ennyire nem szorakoztat, de a fooldalon megakadt a szemem ezen a kerdesen, es ja, ha fszsagot latok, arra szanok fel percet, ennyi.)

2020. júl. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!