Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A skorpió nőknek mi a gyengéje?

A skorpió nőknek mi a gyengéje?

Figyelt kérdés
Mivel tudnék bevágódni egy skorpió nőnél? Olyanokat olvastam, hogy szeretik a misztikus, természetfeletti dolgokat. Az jó lenne, ha elvinném mondjuk egy horror filmre vagy horror cirkusz vagy valami hasonló? Mi az amit hallani szeretnének, és mi az, amit nem? Mivel tudom felkelteni az érdeklődését, ill. a fantáziáját? Segítsetek kérlek

2016. aug. 20. 20:11
 1/8 benemester válasza:
[link] Itt szerintem mindent megtalálsz,ami választ ad.
2016. aug. 20. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Aki most nálam bevágódna, az egy végtelenül tiszteletreméltó, művelt, jól nevelt pasas. Akire fel lehet nézni, akit tisztelni lehet, akire büszke lehetek.

Misztikus maszlag engem nem érdekelne.

(Skorpió, állítólag jellegzetes.)

2016. aug. 20. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
2016. aug. 20. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Bojler eladó.
2016. aug. 21. 03:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Adj nekik tücsköt, rovarevők.
2016. aug. 21. 04:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Horoszkópb*zi pasi az biztos nem.
2016. aug. 21. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Skorpió no vagyok. Misztikus hülyeségével inkább elkuldenem... Ha művelt, okos ember, az a belépő.
2016. aug. 22. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
művelt, érzékeny, humoros legyen a partner. és figyelmes! a skorpió nő érzékeny, szentimentális, de nem p*csa, szóval a szál virág oké, maszlag nem kell. horrorfilm sem. de ha meg tudsz szólalni magasabb összefüggésekben, pl. h mi miért van a világon, akkor nyert ügyed van.
2016. aug. 26. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!