Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manly kérdése:
Lányok volt már, h a tanga guggoláskor belement a popólyukba ?
Figyelt kérdés
Milyen érzés ?2021. okt. 22. 13:46
11/19 A kérdező kommentje:
OK, értem.
2021. okt. 22. 14:09
12/19 anonim válasza:
Képtelenség hogy csak úgy magától bele menjen...
13/19 anonim válasza:
Neked kijön a barnamaci amikor leguggolsz?
14/19 A kérdező kommentje:
És az kellemetlen v meg lehet szokni ?
2021. okt. 22. 14:18
15/19 anonim válasza:
Miért kéne megszokni? :D Attól hogy megszoktam még lehet kellemetlen. És ja elég rossz érzés, próbáld ki.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem hordok tangát, az tipikusan női kellék.
2021. okt. 22. 14:32
17/19 anonim válasza:
De a lyukba hogy menne már bele?
Semmi fogalmad nincs ezekről a dolgokról.
18/19 A kérdező kommentje:
Persze, h nincs fogalmam.Ezért tettem fel a kérdést.De már értem.
2021. okt. 22. 14:40
19/19 anonim válasza:
18-as attól hogy női kellék, illő lenne átlátnod a működését. Ha ennyire kíváncsi vagy vegyél egyet fel egy öt percre és guggolj le benne. Csodálkozom hogy ennyire nincs logikája senkinek manapság, mindent az internettől várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!