Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti hogy élitek ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogy élitek ki a feminin vágyaitokat?

Figyelt kérdés
Akiknek van ilyesmi vágya az leírná?

#Feminin oldal #Feminin vágy
2021. okt. 21. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
mi a tökömtől feminin egy vágy? nőnek képzeled magad szex közben, vagy mi?
2021. okt. 21. 18:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Én pl szeretek néha harisnyát hordani.
2021. okt. 21. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek női ruhát hordani, sminkelni, szobalány ruhában takarítani. Hogy élem ki? Pont így ahogy leírtam. Barátnőm szerencsére nem ellenzi, bár nem is érdekli különösebben.
2021. okt. 21. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan nőt akinek ez nem fura és minden ok
2021. okt. 21. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
6%
Állítólag a szép nők is finganak, én is púzok, szóval így élem ki a “feminin” hajlamomat.
2021. okt. 21. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Ha elkap a vágy, akkor időnként csajosabb ruhadarabokat húzok fel magamra. Combvillantós rövidnaci, cicanadrág, ujjatlan trikó, néha kifejezetten vékony pántosat. Van hogy egész nap így vagyok otthon, izgat is, és élvezem hogy szexinek és kívánatosnak érezhetem magam.
2021. okt. 24. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!