Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-10 skálán mennyire találjátok vonzónak egy harisnyás női láb látványát?
Kövezzetek meg, de nekem a harisnya nagyon lohasztó. A combfix sem érdekel. Ami nekem igazán tetszik, az a meztelen lábacskák látványa. Ha közvetlenül a bőrét látom <3
Például tegnap láttam egy szép lányt a villamoson, bizony be lehetett látni a bugyijához. De mivel fekete nylonharisnya volt rajta, így semmilyen hatást nem váltott ki belőlem. Ha ugyan ez történt volna harisnya nélkül, biztos hogy 160-as pulzusom és vérnyomásom is lett volna.
Én az eredeti női testet tartom szépnek, és vonzónak. Semmi mást. Ugyan ez a tangabugyival is: szerintem kimondottan igénytelen, és senki nem lesz tőle csinosabb. Akinek szép feneke van, annak bármilyen bugyiban szép! Sajnos olyan ritka az én ízlésem/mentalitásom, hogy még a lányok sem értik. Pedig jó lenne ezt kidumálni mással is, és megfejteni az okokat.
#7: Nálam ez valahogy úgy működik, mint egy extra díszcsomagolás egy ajándékon, csak fokoz az élvezeteken
Tegnap volt szerencsém egy lánnyal kettesben tölteni egy kis időt, harisnyanadrágban volt éppen, de ahogyan felszakítottam (már volt egy felszaladt szem az oldalán, ment volna egyébként is a kukába) és megsimítottam a combját a hajlat körül, akkor indultam be igazán, a bársonyos, puha bőrétől :)
De valahogy kell ez a "csomagolás", anélkül túl sok lenne a jóból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!