Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 1-10 skálán mennyire találjáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1-10 skálán mennyire találjátok vonzónak egy harisnyás női láb látványát?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 1. 20:33
A kérdező szavazást indított:
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
75 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Legszebb
2021. ápr. 1. 20:36
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Az leginkább a lábtól függ nem? Egy hosszú combú, formás lábon izgató látvány, maradjunk ennél a változatnál.
2021. ápr. 1. 20:43
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
A harisnya a kedvencem!!! A leges leg izgatóbb ha egy nő harisnyanadrágba van... Engem az nagyon be tud indítani!!
2021. ápr. 1. 20:46
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
A harisnyás vagy combfixes női láb az +3cm szexnél.
2021. ápr. 1. 20:50
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
A harisnya se rossz, de az igazi az a combfix és harisnya tartó kombó 🥰
2021. ápr. 1. 20:53
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, alapból milyen a talp, lábujjak formája, lábfej vonalai. Egy elefántlábú nő gusztustalan benne, míg egy kecses, vékony, hosszúkás lábfej, formás lábujjak, ívelt talp, boka csodás.
2021. ápr. 1. 21:06
 7/15 anonim ***** válasza:
61%

Kövezzetek meg, de nekem a harisnya nagyon lohasztó. A combfix sem érdekel. Ami nekem igazán tetszik, az a meztelen lábacskák látványa. Ha közvetlenül a bőrét látom <3

Például tegnap láttam egy szép lányt a villamoson, bizony be lehetett látni a bugyijához. De mivel fekete nylonharisnya volt rajta, így semmilyen hatást nem váltott ki belőlem. Ha ugyan ez történt volna harisnya nélkül, biztos hogy 160-as pulzusom és vérnyomásom is lett volna.

Én az eredeti női testet tartom szépnek, és vonzónak. Semmi mást. Ugyan ez a tangabugyival is: szerintem kimondottan igénytelen, és senki nem lesz tőle csinosabb. Akinek szép feneke van, annak bármilyen bugyiban szép! Sajnos olyan ritka az én ízlésem/mentalitásom, hogy még a lányok sem értik. Pedig jó lenne ezt kidumálni mással is, és megfejteni az okokat.

2021. ápr. 1. 22:06
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
7: ha bugyi, akkor szerintem a francia a legszebb.
2021. ápr. 1. 22:15
 9/15 A kérdező kommentje:

#7: Nálam ez valahogy úgy működik, mint egy extra díszcsomagolás egy ajándékon, csak fokoz az élvezeteken

Tegnap volt szerencsém egy lánnyal kettesben tölteni egy kis időt, harisnyanadrágban volt éppen, de ahogyan felszakítottam (már volt egy felszaladt szem az oldalán, ment volna egyébként is a kukába) és megsimítottam a combját a hajlat körül, akkor indultam be igazán, a bársonyos, puha bőrétől :)

De valahogy kell ez a "csomagolás", anélkül túl sok lenne a jóból

2021. ápr. 1. 22:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy formás, csinos női lábon 10/10 - szóval nem csak a "kelléken" függ, de tény hogy tud egyébként dobni a látványon, összhatáson. Szóval lányok, asszonyok elő azokkal a combfixekkel a pasik 90%-ának be fog jönni.
2021. ápr. 1. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!