Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak óvszerrel engedi?
Nem régóta ismerem a lányt, de nagyon egymásba szerettünk, szakított az előző csávójával, tulajdonképpen miattam. Nekem ő az első, minden téren!
A napokban meg volt az első szex, nekem abszolút, neki pedig velem. Viszont csak óvszerrel engedte, gyógyszert semmilyen formában nem szed, és nem is fog, ezt állította.
Hogy lehet elérni azt, hogy ne gumiban kelljen, engedje máshogy is? Én nem voltam még lánnyal előtte, tehát bennem megbízhat, én benne megbízok, 1 esemény utánit kellene max bevennie, azt is úgy, hogy nem élveznék bele, kivenném előtte. Vagy rendszeres fogamzásgátló használata esetleg…
Mi lehet az oka annak, hogy ő ezt preferálja így is, hogy nem egy futó kalandnak indul? Abszolút hosszú távú kapcsolatnak indul! Nem bízik meg bennem még? Vagy mégis van más valakije? Vagy tényleg csak nem szeretne gyógyszert szedni?
Alig tudtam elmenni, kényelmetlen az óvszer. Van helyette bármi megoldás, vagy megbeszélni vele ezt?
Köszi az értelmes válaszokat! :)
" 1 esemény utánit kellene max bevennie,"
"Vagy rendszeres fogamzásgátló használata esetleg…"
Ha annyira nagyon szereted akkor miért akarod tönkre vágni a szervezetét ilyen vackokkal.
"Igen, tisztában vagyok vele sajnos, neki nem lenne jó, de akkor más lehetőség?"
Ha tisztábban vagy vele hogy rossz neki akkor miért merül fel egyáltalán benned hogy erre rábeszéld?
Egyébként a bogyón és a gumin kívül is vannak egyéb módszerek.
A korábbi, nagy hatóanyag-tartalmú, így viszonylag sok mellékhatással terhelt készítményekhez képest a mai tabletták ösztrogén tartalma körülbelül az ötödére csökkent (0,150 mg-ról 0,025 mg-ra).
VANNAK-E ELŐNYEI A TABLETTASZEDÉSNEK?
Az első számú és legfontosabb előny természetesen az, hogy megbízhatósága miatt nem kell a nem kívánt terhességtől tartani. Emellett azonban van még néhány kedvező hatása a fogamzásgátló tabletta szedésének:
Az endometrium-hatás miatt csökkenti a túl erős vérzést, megszünteti a rendszertelen vérzéseket a menzeszek közti időszakban, illetve kevesebb hasi görcs és más menstruációs probléma jelentkezik.
Mivel a rendszertelen vérzések és a bő menstruációs vérzés megszűnik, így kevesebb vért, és ezzel vasat veszít a szervezet. Ez csökkenti a vashiányos vérszegénység esélyét.
Köszönhetően az ovulációgátlásnak, szedésük alatt gyakorlatilag nem fordul elő méhen kívüli terhesség.
Csökken az emlőben előforduló jóindulatú elváltozások kialakulásának esélye.
A gyógyszerszedők között lényegesen kevesebb az endometrium- és ovarium carcinomás megbetegedés.
A tablettaszedők között jóval kevesebb az ún. kismedencei gyulladásos megbetegedés, mint a gyógyszert nem szedők körében. A tablettaszedés segít megőrizni a petevezetékek épségét és átjárhatóságát a későbbre tervezett gyermekáldás létrejöttéhez.
A fogamzásgátló tablettát szedő nők körében relatíve kisebb arányban fordul elő a petefészekrák kialakulása.
Azokban a nőkben, akik fogamzásgátló tablettát szedtek, a csontsűrűség a változó korban magasabb marad, vagyis a tabletta bizonyos fokú védelmet jelent a csontritkulás kialakulásával szemben.
Mivel a fogamzásgátló tabletták csökkentik a férfi hormon arányát a női szervezetben, így jótékony hatással bírhatnak a zsíros, pattanásos bőrre és hajra és a fokozott szőrnövekedésre.
A nagy fogamzásgátló-elleneseknek ajánlom elolvasni.
#12 Szét cseszi a bélflórát, trombózist okozhat, hüvelyszárazságot, állandó hüvelyfertőzést, libidó csökkenést stb.
Nem csak a pozitív oldaláról kell beszélni... Kinek így kinek úgy reagál rá a szervezete. Nyilván aki tabletta ellenes azért mert neki rossz hatással volt a szervezetére.
Trombózist és rákot okozhat, a többi hülyeség, de szerintem ennyi pozitív hatással(többek között másfajta rák esélyének csökkentése), plusz a lényege, hogy a szexualitást jóval szabadabban megélheted, egyáltalán nem egy ördögtől való dolog.
a kérdésre: nem dugunk meg senkit gumi nélkül, kivéve ha épp' gyereket akarunk neki csinálni.
nekem egyetlen barátnőm szedett tablettát, mert nem szerette az óvszert, de senki másnak nem volt ellenére.
45F
12.
" hogy megbízhatósága miatt nem kell a nem kívánt terhességtől tartani."
Azért itt meg kell jegyezni azt is hogy ehhez rendszeresen kell szedni. Ha rosszkor marad ki egy bogyó akkor abból baba lehet akkor is ha csak előtte feküdtek le.
Ezenfelül pedig oda kell figyelni az alkohol fogyasztásra és hasonlókra mert ha a beszedése után X ideig színeset ásít akkor az is okozhat problémákat és egyéb esetek amikor annyira nem megbízható.
"A többi hülyeség."
Már elnézést, de pl. a libidó csökkenés miért lenne hülyeség? Minek szednél egy olyan gyógyszert, ami szabadabbá tesz szex közben, ha nincs kedved szexelni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!