Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak óvszerrel engedi?
Nem régóta ismerem a lányt, de nagyon egymásba szerettünk, szakított az előző csávójával, tulajdonképpen miattam. Nekem ő az első, minden téren!
A napokban meg volt az első szex, nekem abszolút, neki pedig velem. Viszont csak óvszerrel engedte, gyógyszert semmilyen formában nem szed, és nem is fog, ezt állította.
Hogy lehet elérni azt, hogy ne gumiban kelljen, engedje máshogy is? Én nem voltam még lánnyal előtte, tehát bennem megbízhat, én benne megbízok, 1 esemény utánit kellene max bevennie, azt is úgy, hogy nem élveznék bele, kivenném előtte. Vagy rendszeres fogamzásgátló használata esetleg…
Mi lehet az oka annak, hogy ő ezt preferálja így is, hogy nem egy futó kalandnak indul? Abszolút hosszú távú kapcsolatnak indul! Nem bízik meg bennem még? Vagy mégis van más valakije? Vagy tényleg csak nem szeretne gyógyszert szedni?
Alig tudtam elmenni, kényelmetlen az óvszer. Van helyette bármi megoldás, vagy megbeszélni vele ezt?
Köszi az értelmes válaszokat! :)
"1 esemény utánit kellene max bevennie, azt is úgy, hogy nem élveznék bele, kivenném előtte. Vagy rendszeres fogamzásgátló használata esetleg…"
Milyen rendes pasi vagy te...Tudhatnád, hogy az esemény utáni is teljesen felborítja a hormonrendszert, meg a fogamzásgátló is.
Ég és föld különbség van az eseményutáni és a fogamzásgátló között. A fogamzásgátlónak vannak pozitív hatásai, és sokkal biztonságosabban lehet szedni mint régen
Rendben, köszönöm! Nem szeretnék neki rosszat, és kellemetlenséget, mindent úgy csináltam ahogy ő kérte, csak ez mégis foglalkoztat(ott), ezért gondoltam, megkérdezem itt.
Később, ha jobban kialakul a bizalom, még akár ez változhat is, gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!