Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kezdeményezzek nála?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek nála? Tapasztalatlan vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hosszú kapcsolatom ért véget pár hónapja (26N). Alkalmi munkát vállalok hétvégente és az egyik kollégám nagyon is bejön (24F), róla szoktam fantáziálni. Nem igazán vagyok tapasztalt az ismerkedés terén, 1 kapcsolatom volt eddig.

A pasas nagyon aranyos, kedves, helyesnek tartom. Mindenkivel közvetlen, így velem is. Hogy tereljem a szexre a szót? Nagyon meg szeretném tudni, hogy milyen az ágyban, de félek a visszautasítástól. Én nem vagyok túl jó csaj, átlagos, mondhatni különleges kinézetem van, de nem a jó értelemben. Bár csúnyának sem tartom magam. Ő picit átlag felett van kinézetben szerintem. Azt sem tudom, hogy van-e barátnője. Bármilyen tippet elfogadok. Köszönöm!

2021. okt. 21. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát a szexre szerintem sehogy ne tétele a szót, mert az elég kiábrándító ha ezzel nyitsz.

Beszélgessetek, próbáld meg megismerni minden téren, és ha elég jóban vagytok kérdezd meg lenne e kedve együtt lógni valamikor, vagy meginni egy kávét/sört. Kb ennyi.

2021. okt. 21. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
26 évesen tapasztalatlan? Kezdj el beszélgetni vele. Kérj tőle segítséget valamiben. Aztán lehet úgy alakítani a beszélgetést hogy majd egy kávé mellett folytatjátok és esetleg erotikusabb témát is érintetek.
2021. okt. 21. 11:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Az ismerkedésben vagyok tapasztalatlan :)

17 évesen jöttem össze az exemmel

2021. okt. 21. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szóval azt akarod, hogy döngessen órákig és minimum 15 cm legyen neki?
2021. okt. 21. 11:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kérdést, akkor nem kérdeznél hülyeséget.
2021. okt. 21. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Valahol el kéne kezdeni a kommunikációt. 2-es voltam
2021. okt. 21. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért, milyen legyen az ágyban?
2021. okt. 21. 12:51
 8/8 A kérdező kommentje:
7.: Ezt nehéz megfogalmazni, de remélem, majd kiderül.
2021. okt. 21. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!