Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Mennyire vagytok kezdeményezőek a szexben, mennyire visztek bele kreativitást, milyen új ötletetek vittetek a szexuális életetekbe? Természetesen férfiak véleménye/ tapasztalata is érdekel.
Én mindig igyekszem változatossá és élvezetessé tenni a szexet. Szeretek adni és szeretem látni ahogy élvezkedik a párom azon amit csinálok.
Orálomat sokat gyakoroltam emiatt és már mondhatom h elég jó vagyok benne. Odaadó vagyok, nem kímélem magam 😂 és igyekszem érzéki lenni. Szemébe nézni, lassan gyorsan felváltva csinálni, azt is szereti ha a zacskóját is nyalogatom néha közben.
És az ágyban aktus közben se fekszem mint a bot hanem odateszem magam, belenyomom a fenekem stb.
Ötletekből pedig sok van. Csináltuk most kirándulás közben a szabadban, de van h szerepjátékozunk és igyekszem minddn vágyát kielégíteni. (Igen analt is néha, néha!)
Többségében szerintem a hozzáálláson múlik. Mindenki tud jó lenni ha szereti amit csinál és szereti a párját. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!