Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha a harmincas éveimben a gimis kamaszlányok felizgatnak?
Jó, igaz. Hozzátartozik a dologhoz hogy én 14-15 évesen kezdtem a kicsapongó, bulizós, ivós életet és már kiégtem belőle kicsit. Jobban vonzanak az idősebbek
Öreg vagy.Mit akarsz mar?
Diszkóba jarni vele?
Ne legyél már nevetséges!
A lanyod lehetne te f.sz!
Ha a testileg érett, nőies lányok izgatnak fel a 18 alatti korosztályból, mármint nem arról van szó, hogy nagy a melle, hanem hogy "felnőttes", nőiségének már a tudatában van. De fejben, tudod, hogy egy első gimnazista, 14-15 éves lány tabu, mert még gyerek akkor nincs gond.
Ha kifejezetten a gyerekes, gyereklányok izgatnak fel, és nem érdekel, hogy gyermekek még, akkor gond van.
Ezt egy pszichológus nyilatkozta, hogy ha egy 14 éves lány, kirakja a cickókat, kifesti magát, tűsarkút húz, az normális, hogy ha egy bármilyen korú férfi figyelmét felkelti. Mert hát "ivarérett" és párkeresősen viselkedik.
A gond akkor van, ha a korának a tudatában tovább érdekel egy férfit, mert akkor az adott férfi nem tudja fejben eltenni, hogy GYEREK még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!