Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez másban is felmerült már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez másban is felmerült már a férfiasságát bizonyítandó?

Figyelt kérdés
Szóval elég vézna vagyok. 180cm 55 kg. Emiatt szoktak melegnek gondolni néha. Egy pár hete eskü azon agyaltam hogy azért találkozom egy fiúval hogy kipróbáljam feláll-e és akkor igazolom magamnak is hogy heteró vagyok. Szerintetek ez rossz ötlet?
2021. okt. 19. 11:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mindig ezeken a kategóriákon lovagoltok, hogy "jaj hova is tartozom".

Növessz éntudatot. Te, Gipsz Jakab, ahhoz ovnzódsz, akihez.. vonzódsz. Ennyi:D Egy heterónak sem jön be minden nő és egy homonak sem jön be minden férfi... és egy biszexnek sem jön be mindenki.

Ha szerelmes leszel egy férfiba, tudhatod, hogy ez nálad így megy. Ha nem, akkor fölösleges ezen agyalni.

Én sem filózok azon, hogy vajon meg tudok-e oldani egy kényszerleszállást egy utasszállító géppel. Előbb meg kéne tanulnom repülni, aztán bajba kéne kerülni a repülővel. Ha meg oda kerültem, úgyis kiderül, nem?:D

Te is jobban jársz, ha csak akkor agyalsz azon, hogy élveznéd-e a szexet egy férfival, ha már felkérést kaptál rá. Ha meg nem jutott eszedbe férfi partnert keresni... akkor nincs értelme a témán rágódni:d

2021. okt. 19. 16:49
 12/16 anonymousreview60 ***** válasza:

Kérdező! Szerintem nem vagy te bi, csak annyi csesztetés ért (mint engem), hogy már kínodban nem tudod, mit tegyél.

Azt javaslom, hogy nyugodtan próbáld ki. A legrosszabb, ami történhet (már a másik által elkövetett nemi erőszakon túl), hogy nem áll fel, és akkor lesz egy rossz érzésed egy darabig, meg lesz egy önigazolásod kb. örökre.

41FHET

2021. dec. 13. 16:03
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
Kapcsoljátok le a fűtést!! Kezd meleg lenni.
2021. dec. 14. 10:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem arra is megmozdult az agyam régebben, ha bogarakat, legyeket, kutyákat, stb. láttam dugni. Akkor légy, bogár, stb., vagy kutya vagyok?
2021. dec. 14. 10:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha nem áll fel akkor segít a búzás.

De te már az fogsz lenni ha ilyen gondolataid vannak.

2021. dec. 26. 08:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem találtam egyszer lányt, de nagyon tele voltam, így elmentem egy randira egy sráccal.

Nekem jó hogy megtörtént, mert lett pár tapasztalat utána, nekem helyre tett pár dolgot.

Maga a szopás része mellékes, hogy ki csinálja, ha becsukod a szemed. Azt gondoltam, hogy nem így lesz, de ez nekem egy fontos felismerés volt. Pasi is tudja jól, csaj is tudja szarul, elég csak a fogazásra gondolni. Ugyanígy gondolom a csajoknál a nyalás kérdését.

Zavaró a borosta, van akit izgat, engem nem.

Puncinál nem zavar, ha a csajnak borostás, de így szopásnál no go.

Mondta, hogy dugjam meg, de alapból nem jön be az anál szex, így ezzel nem mentem semmire. Azóta vagyok úgy vele, hogy ha nincs punci, nem érdekel semmi férfival. Tőlem leszophat férfi is, ha van neje és beszáll, vagy jön egy barátnő, akit érdekel milyen ez és utána bele ül a csaj a farkamba. Csak szopás nekem nem elég, az anális szex meg felejtős, és ne próbáljon erről meggyőzni más, ez az én preferenciám. Ha nincs punci, akkor a randi is ugrott.

A faszi valami élénkítő szert szipuzott folyamatosan. Nagyon kiábrándító volt, és ez a teljesítményét és a kapott élményt is rontotta. Az elején még élveztem is, mert mint mondtam csukott szemmel tényleg az élvezetre koncentráltam. A vége felé durvult, mintha kevésbé érezte volna azt, amit csinált, de így meg nekem volt szar, és baromira nehezen mentem el. A közepe felé tényleg ott volt bennem, hogy ellököm magamatól és inkább kiverem, többre megyek vele. Tudom hogy nem mindenki ilyen, én meg kifogtam. Amit akartam megtudtam ezzel kapcsolatban, másnak mást adna egy ilyen élmény. Én azt szoktam mondani, hogy hetero, nem hetero, de minden ember egyszer próbálja ki a saját nemével. Utána ha nem tetszik, hitelesebb mondja, hogy ez nem kell neki, mint aki szidja a melegeket, ész nélkül meg, hogy ők nem is emberek. Nem azért, hogy tisztába kerüljön a szexualitásával, hanem hogy egy picit az érzelmi intelligencia megmozduljon benne, és lásson közelről is egy ilyen embert, meg hogy sokban nem különbözik tőle a szexuális beállítottságon felül.

2021. dec. 26. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!