Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Taszító ha egy férfi sub?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító ha egy férfi sub?

Figyelt kérdés
Tehát ha párkapcsolaton belül szereti alárendelni magát a partnerének

2021. jún. 27. 21:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem
2021. jún. 27. 21:00
 2/20 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert gyakran látni itt nőket akik arról beszélnek hogy nekik csak a karakán, bozontos melkasú sztereotípikus alfa hímek minősülnek férfinak, kíváncsi vagyok mennyire zavarna titeket mint nőket ha mondjuk a pasitok sub lenne
2021. jún. 27. 21:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nem lehet releváns választ erre találni, mert sok a fiatal személy, valamint az önmagát tökinek kimondó nő, aki nem szereti a szub hapsikat, de valójában meg A, vagy örülne, ha lenne neki legalább egy szub pasija; B, vagy benne van egy xar kapcsolatban, és inkább vállalja, hogy xar is, minthogy változtasson azon.
2021. jún. 27. 21:07
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Egy dominának nem, sőt ezt keresi. Mindenki más szemében viszont nem túl férfias. Az sem mindegy hogy csak az ágyban szub, vagy a való életben is teszetosza.
2021. jún. 27. 21:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is az vagyok. :)

23F

2021. jún. 27. 21:18
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. jún. 27. 21:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szub vagyok, de csak a szexben. Volt probléma az ismerkedésnél, de általában mindig találtam olyat akivel kiélhetem ezeket a vágyakat.
2021. jún. 27. 21:20
 8/20 anonim ***** válasza:
50%
Igen, nekem probléma lenne. Valóban egyáltalán nem férfias, nem tudnám eljátszani, hogy én ezt élvezem. Egyrészt nem tudnám alázni a párom, mert tisztelem, másrészt taszító a papucskodás az ágyban is.
2021. jún. 27. 21:26
 9/20 A kérdező kommentje:

Na például ezt nem értem hogy miért taszító ha egy férfi szeretné átadni amgát a partnerének és passzív lenni az ágyban miközben a nők nagy része szintúgy ezt csinálja és nem hogy nem szégyelli magát érte de büszkén felvállalja és meg vannak gyűzűdve arról hogy ezzel semmi gond,mi férfiak miért nem engedhetjük meg magunknak ezt?

Egyébként nem feltétlenül a kemény BDSM féle alárendeltségre gondoltam ahol alázzák egymást az emberek vagy éppen lemennek kutyába a másiknak,ennyire nem extrém alárendeltségre kell gondolni.

2021. jún. 27. 21:36
 10/20 anonim ***** válasza:
68%

Számomra igen.

40/N, enyhe sub

2021. jún. 27. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!