Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Taszító ha egy férfi sub?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító ha egy férfi sub?

Figyelt kérdés
Tehát ha párkapcsolaton belül szereti alárendelni magát a partnerének

2021. jún. 27. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem taszító, hanem még tetszene is
2021. jún. 27. 21:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy értetted hogy párkapcsolaton belül? Az ágyban? Vagy a mindennapi közös életben is?

A switch pasikat szeretem, de ha inkább a sub oldal felé húz úgy is jó.

Az alázást nem szeretem. Az engedelmességet, kikötözést, játékokat igen. Ezeket az ágyban.

Ágyon kívül meg azt, ha kicsit szemtelen, udvarias. Elmondja mit akar. Nem szeretem ha mindent nekem kell kitalálni, eldönteni

2021. jún. 27. 21:42
 13/20 A kérdező kommentje:

Szerintem egész jól jellemeztél most engem.

A sub oldalam leginkább a kapcsolatomon belül mutatkozik amit szeretek bevinni a hálószobába is de amúgy a közéletben szerintem senki nem tudná megmondani rólam hogy az vagyok.

2021. jún. 27. 21:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hmm! Az ilyet szeretem. Imádom hogy azt a váltást csak én láthatom.

#12 voltam

2021. jún. 27. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:
60%
Igen
2021. jún. 28. 07:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem dugom meg a pasim, és nem büntetem meg hasonlók, attól nem vagyok passzív. Én is kényeztetem orálisan, lovagolok, simogatom, csókolom. És egyéb dolgokat is csinálok, amiket az aktuális párom szeret. Nem arra vagyok büszke, hogy csak fekszem, ez nem így van. Például szemét is bekötöttem, hogy át tudja magát adni teljesen az élvezeteknek. Vagy ott a kikötözés. Ez rendben van. De ezt a sub dolgot ezt taszítónak érzem. Az egészet, ami ehhez tartozik. Ez nem arról szól, hogy a pasi a passzívabb az adott menetben, ehhez olyan dolgok tartoznak, amiket én nem csinálnék, mert nem menne előadni a dominát, nem az én világom. De ettől nem vagyok passzív, ezt válasszuk szét. Mind a ketten dolgozunk kölcsönösen a másik kielégülése miatt, de legyen férfias az ágyban is. Persze ez csak az én véleményem (#8as voltam)
2021. jún. 29. 01:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz sub alatt, milyen dolgok jönnek be? Kikötözés és hasonlók, vagy kifejezetten alázás (is)?

Egyébként én switch-nek örülnék a legjobban, mert én is az vagyok (habár dominánsabb emberek mindig úgy tűnik, mintha sub lennék inkább, de valószínűleg egy sub-bal ez változna sokat)

2021. jún. 29. 12:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Emberek mellett*
2021. jún. 29. 12:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
En is sub vagyok
2021. júl. 4. 16:09
 20/20 cseppszi ***** válasza:
100%
Mondjuk ha önként segít elmosogatni egy nehéz nap után, vagy nem kell könyörögni neki hogy vigye ki a szemetet a konyhából a kukáig az nem hátrány
2021. szept. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!