Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként hogyan tudjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogyan tudjam feldolgozni, hogy nem vagyok képes kemény, kiadós dugásra? Többi lent:

Figyelt kérdés

Beszélgetésekből, cikkekből, az itteni válaszokból, de mindenünnen az jön le, hogy a nőknek hosszú, tartalmas szeretkezésre van igényük, ami érthető is. Viszont én, aki max 5 percet bír egyhuzamban, nyilván ezt nem tudom megadni. És igen, kipróbáltam ezerféle technikát, hogy tovább bírjam, de nem sikerül, és emiatt még frusztráltabb leszek, ami miatt már merevedési zavaraim is vannak. Volt már sok partnerem, most is van egy olyan csaj, akivel összejárok néha. De igazi komoly párkapcsolataim még csak néhány hónaposak voltak max. És nagyon szeretnék már egy igazi, tartós kapcsolatot, de egy 20-25 éves lánynak nyilván vannak igényei, amit én nem tudok megadni neki, ez pedig nagyon zavar engem.

Közben meg olvasom, hogy az átlag szex időtartama az országokban 5,4 perc, de a nők 20-30 percet igényelnek legalább. Most akkor ez azt jelenti, hogy a legtöbb nő nem kapja meg azt, amire vágyik? Most az alternatívákat hagyjuk, mint az ujjazás, nyalás, tudom hogy azzal is lehet kompenzálni, de a legtöbben mégis a behatolásra vágynak, én is, csak nem bírom. Szóval hogy tudjam így elfogadni magam? 25f

2021. okt. 18. 09:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne becsüld le a nyalást, ujjazást. Ha jól csinálod, és utána dugod meg, akkor az az 5 perc reszelés is elég tud penni.
2021. okt. 18. 14:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat!
2021. okt. 18. 18:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem emiatt nem kellene szoronganod. A csávók többsége ennyit szokott bírni. Vannak a nagyon durván gyorstüzelők akik löknek párat és vége is, na az más kategória. Viszont az együttlét tényleg nem csak a behatolásról szól, a lényeg hogy akarj fejlődni az egyebekben is, egy tartalmas előjáték, egy profi masszázs is sokat hozzátesz az egészhez, ha meg jól is tudsz nyalni akkor az úgy már simán jó.
2021. okt. 18. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Ne parázz! A nőnek pont ugyanannyi idő áll rendelkezésére az élvezéshez, mint neked!🤣🎖

Aki lemarad, az gyakoroljon sokat! Na jó, adj neki kis előnyt (előjáték)!😊🧨🍷

2021. okt. 20. 08:16
 15/17 A kérdező kommentje:

"a lényeg hogy akarj fejlődni az egyebekben is, egy tartalmas előjáték, egy profi masszázs is sokat hozzátesz az egészhez, ha meg jól is tudsz nyalni akkor az úgy már simán jó."

Igen, tudom, és ezeket szoktam is alkalmazni. Csak mégis olyan bénának érzem magam, hogy tulajdonképpen én képtelen vagyok egy kemény dugásra a farkammal. Pedig tudom, hogy sok nő a petting mellett erre is vágyik, sőt, jómagam is erre vágynék.

2021. okt. 20. 10:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Ahogy már korábban is mondtam: legyen több menet. Nekem az első menet 5 perc. A második 15-20. A harmadik ameddig akarom.
2021. okt. 21. 13:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Na igen, ez a másik, nálam nincs olyan, hogy második menet. Ha egyszer elélveztem, utána rengeteg izgatás kell, hogy újra felálljon, de mire megkeményedik kicsit, jön is a magömlés.
2021. okt. 21. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!