Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexpartnerem szerint túl nedves vagyok mindig lent és már lassan undorodik tőle. Teljesen megalázott ezzel most és ott hagytam. Hogyan lehet ezt feldolgozni, elfogadni?
Ez most valami kamu kérdés?
Miért baj hogy nedves vagy?
Nekem is volt előző hónapban hasonló kapcsolatom, de tökre örültünk egymásnak, el se tudom képzelni, hogy valaki ne fogadja el a másikat.
Ilyet se hallottam még, hogy valaki TÚL nedves legyen. Szerintem hagyd a fenébe a csókát!
Nincs is jobb egy tocsogós kehelynél! Minél nedvesebb annál jobb.
Én a valódi női test izgalmának jeleitől undorodó "férfiaktól" undorodom.
Ez egy hülye f@x volt, nem tudom honnan kukáztad, de ideje lapoznod, Béjbe ;)
Nekem olyan volt, hogy ENGEM zavart nőként, hogy túl nedvesnek éreztem magam amikor nagyon "szerény adottságokkal bíró" barátom volt. Őt sosem zavarta, csak engem, mert ìgy már tényleg alig éreztem belőle valamit. Úgyhogy én is törölgettem magunkat ezerrel, ő meg csak nevetett, hogy hát minek, legalább látja, hogy élvezem.
Nagyon de nagyon buta, IQ és EQ negatív volt ez a kis kanegér aki neked ilyet beszólt, szexeljen csak a tenyerével, meg egy marék vasreszelékes hintőporral. Az fincsi száraz lesz.👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!