Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tekintetből is észre lehet venni, ha valaki kíván?
Igazából nem tudom megmagyarázni, de valamilyen okból kifolyólag mindig is azt éreztem, hogy bejövök a férjem fiútestvérének. Igen, tudom ez nem egy szokványos felállás, és az is lehet, hogy rosszul érzem. Még mielőtt elítélnétek, nem, nem akarok tőle semmit. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy jól érzem-e felőle, amit érzek. Igazából mindig meg tudtam állapítani, hogy melyik férfinak tetszem és melyiket is hagyom teljesen hidegen. Ez most nem annyira egyszerű...
Hétvégén megint találkoztunk velük és ahogy rám nézett az teljesen magával ragad. Nem tudom figyelmen kívül hagyni. Nem gyakran néz rám, sőt általában kerüli a tekintetem, de ha rám néz, sokszor végigfut rajtam a szeme és aztán, ahogy belenéz a szemembe, mintha kb azt akarná üzenni, hogy megdugna. Najó tudom ez elég lehetetlenül hangzik, főleg mert a sógorom, de nem tudom mire vélni, ezt igazából vadidegen férfiakon szoktam látni,ha éppen csinosan vagyok öltözve, nem pedig ismerős férfiakon.
Azóta nem tudom ezt kiverni a fejemből...
27/N
Kérdező nő!
Bizalom + harmónia + kémia és szexuális vonzalom?
Van egy osztalytarsnőm 8 alapba jártunk, (mindenki ment a maga útján, közép és felső). Igen nagyon jól ismerjük egymást!
Mégis a húgával aki 5 évvel fiatalabb, jobban érzem saját magamat!
A férfi a behatoló a nő pedig a befogadó!
Férfi létemre csak azon gondolkodok, hogy miért is akarnak a nők rögtön házasságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!