Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az ha még ennyi idős koromra sem volt párkapcsolatom?
Ismerkedtem már sok lánnyal élőben és neten is de egyszer sem sikerül összehozni kapcsolatot. Külsőm szokott tetszeni nekik, de utána valamiért sosem lesz semmi, meg sok lány nagyon komolytalan. 24 vagyok és még egy barátnőm sem volt ami mar nagyon zavar, meg szerintem nem is normális.
Mások is vannak még így?
Abszolút nem normális. Ha így megy tovább becsavarodsz.
Próbálkozz csúnya, túlsúlyos, kövér, ápolatlan lányokkal.
Dugd meg őket és dobd a fenébe utána. És ebből jó sok kellene neked, hogy a farkad a lehető legtöbb pinába megtudjon mártózni. Szépen lassan, hónapok, évek múlva mehetsz egy fokozattal feljebb, legyen jó alakja, de a feje legyen csúnya, vagy fordítva, vagy legyen tiszta, ápolt, vagy ne legyen foga stb.
Ezután mehetsz megint egy fokkal feljebb, legyen jó alakja és legyen szép az arca.
Ezután megint egy fokkal feljebb, legyen egyénisége, legyen tartása, egzisztenciája stb.
Szépen lassan kell haladni, hagyd a nőket és inkább válaszd a béta, túlsúlyos, undormányokat. 3-4 év és fullra kipattintod magad nőkkel, utána már jöhetnek a fullos csajok, közben építs kariert, legyen iskolád, tanulj nyelveket.
Mire 30 leszel elmondhatatod, hogy magabiztos, tapasztalt és kitartó férfi vagy. Aki lentről jött és a csúcsra ért.
Nem viccelek. Én hasonló cipőben jártam mint a kérdező. 25 éves koromra vesztettem el a szüzességem. Vártam a nagy idilli, csodás képre, hogy vele élem le az életem meg rózsa meg bonbon..
Nem így lett.
Aztán próbálkoztam a szép lányoknál, de nem volt sikerem. Próbálkoztam a csúnya lányoknál és nagyobb sikerem volt mint az akciós farhát a nyugdíjasoknál.
Szépen 1-2 évig full béta lányokkal ismerkedtem, szexeltem, dobtam őket, néha engem dobtak. Aztán 2. 3. évtől jöttek a szebb lányok, szépek, csinosak, értelmesek és nem utolsó sorban érzelmesek voltak. Ezek után megint egy szinttel feljebb léptem....nem szabadott volna, itt kellett volna mégallnom. Feljebb léptem és borult minden..jöttek a full ribik akik eléggé tönkre tettek, megaláztak, csak az anyagiakat látták bennem stb.
Kérdező gondolkodj el a válaszomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!