Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem: volt már olyan hogy egy férfi spermája jobban ízlett mint a többié? Vagy esetleg a párotoké volt hogy nagyon finom volt? Milyen ízű amikor finom?
Figyelt kérdés
Azért érdekel a dolog, mert az enyémre soha nem panaszkodott még senki. Sőt már 2 nővel is voltam úgy hogy megjegyezték: "azta ez most nagyon finom volt"
Elmondom a titkomat is :)
Nyilván az ananászról sokan tudnak hogy édessé teszi a spermát, de amikor ezeket a megjegyzéseket kaptam, előtte mindig sok epret ettem.
2021. okt. 16. 21:55
11/12 anonim válasza:
Általában rossz ízűnek érzem (de ez nem akadályoz meg a szopásban), de volt egyszer egy partnerem, és a sperma íz mellett valami édes íze is volt. Nem azt mondom, hogy finom volt, de ez a mellékíz nem volt rossz. Kiderült, hogy ő Hellt ivott előtte. :D A többi alkalommal nem éreztem ezt az édes ízt. (Ő nem ivott alkoholt és nem cigizett.)
12/12 anonim válasza:
Volt. Bár hozzá kell tenni, ugyanannak a pasinál is változik a sperma íze.
Nem tudom, mennyire befolyásoló tényező az étkezés, életmód stb. (pl nekem volt olyan pasim, aki cigizett, kávézott, főleg húsevő volt stb, és kb neki volt eddig általánosan a legjobb ízű).
De tény, hogy volt, akinek kb mindig kellemetlen ízű volt, de nem sokat érzek belőle, mert reflexből mindig rögtön nyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!