Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem: volt már olyan hogy egy férfi spermája jobban ízlett mint a többié? Vagy esetleg a párotoké volt hogy nagyon finom volt? Milyen ízű amikor finom?
Azért érdekel a dolog, mert az enyémre soha nem panaszkodott még senki. Sőt már 2 nővel is voltam úgy hogy megjegyezték: "azta ez most nagyon finom volt"
Elmondom a titkomat is :)
Nyilván az ananászról sokan tudnak hogy édessé teszi a spermát, de amikor ezeket a megjegyzéseket kaptam, előtte mindig sok epret ettem.
Voltam már olyan férfival, már nem tudom neked felidézni az ízét, de nagyon jó volt!
Pedig egy nagyon jó buli után voltunk együtt (alkohol), és ugyan ezt kaptam vissza a pu..imról is.
Nem tudom, hogy csak a hév, vagy a nagyon jó együttlét volt az ami akkor ezt jó élménnyé tette, de valami volt!
Az én exem rengeteg húsos füstölt ételt evett és sok kávét is ivott, a gyomrom is felfordult tőle, nem is próbálkoztam sokat vele.
De akivel a legutóbb voltam együtt neki kifejezetten kellemes íze volt.
Az ananász és a cigi is urban legend, semmiben sem befolyásolja a sperma ízét.
Ez is a kémia része. Hogy a másik izzadságát pl büdösnek érzed, vagy kifejezetten felizgat. Így van a sperma ízével is.
Hát én nem tudom. Naponta 1-1,5 doboz cigit szívok el és a párom azt mondja, hogy nagyon rossz íze van.
Viszont a volt párom imádta, minden szex végén szájba élvezés volt. Nem értem mi lehet a háttérben. Lehet amit az utolsó a 8-as ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!