Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként kérdezem a heteróktól: miért nem szimpatikus nektek, ha meleg párt láttok ?
#28 en ertem, 2 dolog miatt nagyobb a kockazat: a hamserules, meg a gyakoribb partnercsere, aminek a hattereben a mindket oldalon levo magas tesztoszteronszint all.
En sehol sem allitottam, hogy ez feljogosit ra. Sehol sem irtam ilyet. Van meleg haverom es emberkent banok vele. Van tobb kerdes?
Egyedul abba kotottem bele, hogy azt allitottad, hogy heteroknal ugyanakkora a kockazat, ami meg nem igaz.
Amúgy nem értem hogy kötöttek ki a válaszok annál, hogy az STD-kről vitatkozunk. A homoszexuális férfiak körében magasabb az STD fertőzések aránya, mint a heteroszexuális férfiaknál. Ezt megállapítottuk. Most akkor azt állapítsuk meg, hogy ez milyen összefüggésben van azzal, hogy egy meleg pár pl. nem sétálhat egymás kezét fogva az utcán anélkül hogy azon aggódjanak, hogy valami baj érje őket. Ezt megtudja valaki mondani?
Ez jogos, mert statisztikailag nagyobb az esélye hogy STD fertőzésen esnek át életük során? Akkor mint azokra fújolnak az emberek akik stabil párkapcsolatban élnek, és körükben minimális a fertőzés kockázata? Nem pont nekik kéne örülni ezen az alapon? Akik csak szexkapcsolatokban utaznak, pont azok fogják négy fal között lerendezni, nem őket látod kézenfogva az utcán.
Egy másik: statisztikailag egy átlag férfi függetlenül attól hogy homo vagy heteroszexuális, háromszor nagyobb eséllyel esik át STD fertőzésen mint egy átlag nő. Most akkor fúj férfiak? Legyünk rosszul ha meglátunk egyet az utcán? Lépjek arrébb ha mellém áll a buszon egy férfi? Esetleg menjünk tovább, korlátozzuk a jogaikat, a szabadságukat? Vagy ilyen statisztikákkal csak akkor lehet érvelni amikor kedvünkre van?
Aztán persze ott van az is, hogy amikor homoszexualitásról beszélünk mindig a homoszexuális férfiakra alapozva mennek az "érvek", holott vannak homoszexuális nők is. Körükben pl. alacsonyabb az STD fertőzés aránya.
A mentális egészségük pedig pont a kisebbségi lét, és az őket érő diszkrimináció miatt rosszabb átlagban. Kutatások bizonyítják, hogy ezek a statisztikák jelentősen javulnak egy pozitív rendszerszintű változás esetén az elfogadás irányába. Jellemzően bármelyik hátrányos helyzetben lévő kisebbségi csoportnak rosszabb a mentális egészsége átlagban, nem csak a szexuális kisebbségek körében van ez így.
Ezt, hogyan és miért ítélné el bárki is?
https://www.youtube.com/watch?v=mR6mFkqJDCY
Na de...érted...ez: [link]
Ja, értem. Ha kb. mindenki szerint esztétikus emberek vannak benne akkor nem kell elítélni.
Akkor tessék, gyönyörködjél benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!