Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy a lány puncija olyan forró volt belül, hogy szinte égette a farkatokat?
Figyelt kérdés
Úgy értem kellemetlenül meleg2021. szept. 23. 21:35
1/9 anonim válasza:
Ez lehetetlen. A testhőmérséklet 45 C-fok fölé emelkedése szinte 100%-ban halálos.
Ahhoz, hogy a punci kellemetlenül meleg legyen, valószínűleg 50 C-fok fölé kéne emelkednie.
2/9 anonim válasza:
1# vagyok.
Ja, és valószínűleg egy lázas nő önszántából nem fog lefeküdni senkivel :D
3/9 A kérdező kommentje:
Ha magamat ujjazom akkor tök forró belül. Nem éget nyilván, de ez nem kellemetlen?
2021. szept. 23. 21:45
4/9 anonim válasza:
olyan nem volt, hogy kellemetlen lett volna, viszont volt olyan akié szinte égetett, baromi forró volt, de élveztem
5/9 anonim válasza:
Jah, meg még pizzát is sütöttem rajta 😂 Nem melegebb annyival a test többi részénél hogy égessen, de ugyebár sűrűn ellátott hajszálerekkel, a test maghőmérséklete mindig melegebb 1-2 fokkal mint a külső felszín (és a végtagok), a péló meg tele van receptorokkal. Ezért érzed melegebbnek. Biológiai óra vége, inkább udvarolj/dugj (ebben a sorrendben) hülyeségeken történő agyalás helyett.
6/9 anonim válasza:
Nekem volt ilyen lany. Amikor nagyon fel volt izgulva tenyleg szo szerint izzott a lagyeka :D belul olyan forro volt, hogy bar egetni nem egetett, de egyertelmuen erezheto volt. Baromira izgato erzes. De nem mindig volt ilyen, csak amikor tenyleg nagyon kivant.
7/9 anonim válasza:
Én ezt a menstruáció közeledtével éreztem a lányoknál. Tudtam, ha ilyen forró, akkor hamarosan meg fog jönni.
8/9 anonim válasza:
Hát én soha nem éreztem egyik puncinál se, hogy meleg. Ez hülyeség, ilyen nincs, hogy meleg vagy forró. A te farkad is 36 fokos testhős, meg a csaj puncija is 36.
9/9 anonim válasza:
Lehet valami fertőzéstől ég :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!