Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, attól még, hogy egy pasi meleg, attól még bír jóképű lenni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 19:47
1/9 anonim válasza:
Persze. Sőt, elég sok meleg néz ki nagyon jól. Nem mindenkin látszik, hogy mi a helyzet. Természetesen ha tudom, hogy meleg, azt teljes mértékben tiszteletben tartom, nem nyomulnék, azzal magamat égetném le.
3/9 anonim válasza:
A szexuális orientáció nem befolyásolja a kinézetet. Egy meleg ugyan úgy lehet helyes, mint ahogy egy leszbikus szép.
5/9 anonim válasza:
Viccelsz? Az arc formája nem függ a nemi identitástól!
6/9 anonim válasza:
Általában jobban figyelnek a megjelenésükre, tehát a legtöbben szerintem jobban is néznek ki mint a heteró férfiak.
7/9 anonim válasza:
Mintha azt kérdeznéd hogy egy leszbikus nő tud-e csinos lenni, vagy szeretheti-e a rántott csirkecombot. Nincs összefüggés a külső megjelenés és a szexuális irányultság között.
8/9 Dorci1999 válasza:
Elég sok olyan jóképű meleg van, aki még lányosnak sem lányos. Nekem többször is tetszett már meg meleg fiú. 22/L
9/9 anonim válasza:
A meleg srácok szívesen ismerkednek és vannak együtt lányokkal.
Ez nekik a lepel, a takarózás.
Ezzel nincs is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!