Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen észveszejtően nehéz szexelni, pedig jóképű vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy forró szexet, az se baj, ha egymás szüzességét vesszük el.
22 F (Bp)
2021. jún. 17. 17:43
3/6 anonim válasza:
Akkor lehet mégsem vagy olyan jóképű. De ott van az is, hogy nem csak a kinézet számít, hanem a magabiztosság, lazaság is.
5/6 anonim válasza:
Jóképű persze. Én nem vagyok adonisz de az átlagnál talán jobban nézek ki mások visszajelzése alapján és mindig akad egy-két lány minimum aki rámmozdul, akiknek szinte(amellett hogy nem csinálok semmi oltári nagy f@szságot) elég annyi hogy igent mondok. Ha neked nem így van akkor van egy rossz hírem...
6/6 anonim válasza:
Mert szűz vagy,és látszik rajtad hogy félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!