Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lánynak miért csak az izmos, tetovált, jóképű fiúk kellenek?
A belső miért nem olyan fontos nekik?
Én inkább átlagos kinézetű vagyok, de személyiségben szerintem hosszú távra jobban alkalmas vagyok mint azok a fiúk akikért odáig van a legtöbb lány.
Ne játszuk már az álszentet, minden embernek fontos az hogy vonzódjon ahhoz akivel ismerkedik, olyan emberrel nem fog aki egyáltalán nem tetszik neki.
Egyébként meg nem kell ahhoz izmosnak és tetováltnak lenni hogy barátnőd legyen.
Attól mert egy férfi izmos tetovált jóképű még lehet alkalmas egy kapcsolatra, nem értem miért gondolod magad alkalmasabbnak rá.
A legtöbb férfinek miért csak a picsa kinézetű, sportosan nő kell?
Amúgy egy izmos, jóképű férfi is alkalmas a kapcsolatba. Szexelni senkit se akar egy számára nem tetsző emberrel. Irigykedés helyett tegyél magadért inkább 😉
21/N
Mikor ki voltam gyúrva, akkor is ugyanolyan csajok érdeklődését élveztem, mint most (összeestem,mivel nem lehetett edzeni. Nem, nem doppingoltam)
Szóval a kérdés kicsit 1 bites kérdezőre vall
Erre láttam egy tiktokostól egy jó felvetést. 2 fél beszélget.
Jóska: de miért van vele hát át fogja verni!
Pista: tudja
Jóska: de én mindent megadnék neki
Pista: tudja..
Jóska: akkor most mit és miért és hogyan?
Pista: levázolom neked. Teherautót vennél inkább vagy sportkocsit?
Jóska: nyilván sportkocsit
Pista: de ugye tudod h a teherautóban mindened elférne az egész életed?
Jóska: de a sportkocsi jobban néz ki
Pista: nah hát te vagy a teherautó a másik srác meg a sport kocsi
Nah de a lényeg itt az h hiába áltatod magad. De mint pasi szintén egy szebb csajt választanál. Mi nők is szeretjük ha jól néz ki a pasi
Mert az ilyen srácok vagányak, azaz nekik férfias a megjelenésük és a fellépésük minden helyzetben.
Egy szolid srác pl. nem tud olyan helyzetet lekezelni, ha társaságába tartozó havercsajt (akit persze barátnőnek akarna) szórakozóhelyen vagy strandon a csaj számára szimpatikusan fűzni kezd egy jobb kiállású srác. Míg a vagány srácnak ez a csaj már eleve a csaja lenne, és ilyenkor azt mondaná barátságosan, de férfias kiállással a srácnak “Szevasz, szúrnád a csajomat?”, aztán erre a másik srác meghúzná magát.
Jellemzően aki vagány, az a pénzkeresetben is sikeres, azaz csaját sok szép helyre viszi, márkás holmikkal, illatszerekkel meg is ajándékozza.
Ma már nem 20 éves koruk előtt, hanem 30 éves koruk után akar csak házasságot, gyereket a csajok többsége. Addig semmi hasznuk sincs abból, ha szolid srácokra vesztegetik idejüket, akik mindenben kevesebbet nyújtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!