Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálták a szobámban a vibrátoraimat. Az egész család rajtam röhög és undorítónak tartanak. Most mit tegyek ez után?
Egyetértek az előttem szólokkal. Sajnos, éppen Anyukádnak kellett volna ebben a témában a legóvatosabbnak lennie. Ha meg is találta, akkor négyszemközt csak annyit kellett volna mondani, hogy ezt és ezt találta, de legközelebb jobban vigyáz rá, de tőle nem tudja meg senki.
Én azt javaslom, ne boncolgasd otthon ezt a témát és szép lassan a feledésbe merül, illetve mindenki megbarátkozik a gondolattal, hogy ezeket használod és kész.
A barátnőmmel hasonló dolog történt gyerekkorában, az anyja rányitott maszturbálás közben, kirángatta és az egész család előtt megalázta.
Sok év türelem kellett hozzá a részemről is hogy a szexuális élete "normális" legyen, és még mindig vannak problémák, szorongások, pszichológiai zavarok. Lehet költeni pénzt pszichológusra, pszichiáterre, de egy ilyen trauma egy életen át elkíséri az embert sajnos.
Én azt javaslom hogy menj elébe a dolgoknak és keress fel egy pszichológust. Igaz nem lesz olcsó bár 18 év alatt vannak ingyenes megoldások is.
Keress egy pasit.
Lesz hol lakni és neki igazi van, nem műanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!