Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ra esely hogy nem mozdul ram?
21es
Akkora közhelyet puffogtál ide, hogy ezt már überelni sem lehet.
" De nekem szar volt es elmondtam neki erre mondta h ja neki se volt jo, hagyjuk ezt es legyunk csak baratok"
Remélem ennyi ésszel nem fogtok szaporodni!!!
Se együtt, se külön- külön.
Ez a kérdés számomra igen furcsa!
Mi az, hogy együtt dolgoztatok és együtt aludtatok többször, egyszer volt szex is. 23 évesen, hol laktál, hogy csak úgy veled aludhatott? Szüleiddel laksz vagy kollégiumban, munkásszálláson, albérletben?
Most pedig véletlenül nálad fog aludni egy srác, aki feléd se nézett 8 hónapja.
Nem értem, miért itt kérdezel ilyeneket idegenektől. Miért nem gondolkodsz felnőtt ésszel? Ha szeretnél vele többet, miért nem beszéled meg vele? ha egy pasi 8 hónapig feléd sem néz, akkor miért adnád oda magad egy estére neki?
Mellesleg, a barátság extrákkal sokszor akkor alakul ki, ha mindkét fél határozatlan és nincsenek tisztában a szándékaikkal. A szex valóban jó, élvezetes, de az a nő, aki könnyen adja magát, ne várjon el epekedő, hős szerelmes udvarlót!
Úgy gondolom, ha most ismét lefekszel vele, akkor nagy eséllyel ismét elhúz és ott hagy. Biztos ezt akarod? Megér egy du.ás annyit, hogy könnyű nőcskének tartson?
50F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!